De nieuwe generatieVPS

High available, high performance, redundant platform

Betalen per uur & geen contract

Data veilig opgeslagen in Nederland

Op basis van OpenStack

TWEE BASISOPERATING SYSTEMEN

Linux
De nieuwe standaard voor VPS'en

Windows
De nieuwe standaard voor VPS'en

Bij het bestellen van een NextVPS Linux kunt u kiezen uit diverse voorgeïnstalleerde operating systemen (CentOS, Ubuntu en Debian), applicatiestacks (LAMP en LEMP) en/of een control panel (DirectAdmin). Uw VPS wordt direct opgeleverd zodat u snel aan de slag kunt. Daarnaast bieden we onze VPS'en aan inclusief gratis traffic op basis van een fair use policy en is een IP-adres standaard inbegrepen.

Onze NextVPS-pakketten

 •  

  1 GB

  € 7,95 per maand
  1 GB RAM
  25 GB SSD
  1 CORE CPU
 •  

  2 GB

  € 10,95 per maand
  2 GB RAM
  50 GB SSD
  1 CORE CPU
 •  

  4 GB

  € 19,95 per maand
  4 GB RAM
  100 GB SSD
  2 CORE CPU
 •  

  6 GB

  € 27,95 per maand
  6 GB RAM
  120 GB SSD
  3 CORE CPU
 •  

  8 GB

  € 34,95 per maand
  8 GB RAM
  160 GB SSD
  4 CORE CPU
 •  

  12 GB

  € 49,95 per maand
  12 GB RAM
  240 GB SSD
  4 CORE CPU
 •  

  16 GB

  € 64,95 per maand
  16 GB RAM
  320 GB SSD
  4 CORE CPU
 •  

  24 GB

  € 119,95 per maand
  24 GB RAM
  480 GB SSD
  6 CORE CPU
 •  

  32 GB

  € 174,95 per maand
  32 GB RAM
  640 GB SSD
  6 CORE CPU
 •  

  48 GB

  € 259,95 per maand
  48 GB RAM
  960 GB SSD
  8 CORE CPU
 •  

  64 GB

  € 344,95 per maand
  64 GB RAM
  1.280 GB SSD
  8 CORE CPU

U kunt kiezen uit Windows Server 2012 R2 Standard of Windows Server 2016 en direct aan de slag. Daarnaast bieden we onze VPS'en aan inclusief gratis traffic op basis van een fair use policy en is een IP-adres standaard inbegrepen.

Onze NextVPS-pakketten

 •  

  1 GB

  € 7,95 per maand
  1 GB RAM
  25 GB SSD
  1 CORE CPU
 •  

  2 GB

  € 10,95 per maand
  2 GB RAM
  50 GB SSD
  1 CORE CPU
 •  

  4 GB

  € 19,95 per maand
  4 GB RAM
  100 GB SSD
  2 CORE CPU
 •  

  6 GB

  € 27,95 per maand
  6 GB RAM
  120 GB SSD
  3 CORE CPU
 •  

  8 GB

  € 34,95 per maand
  8 GB RAM
  160 GB SSD
  4 CORE CPU
 •  

  12 GB

  € 49,95 per maand
  12 GB RAM
  240 GB SSD
  4 CORE CPU
 •  

  16 GB

  € 64,95 per maand
  16 GB RAM
  320 GB SSD
  4 CORE CPU
 •  

  24 GB

  € 119,95 per maand
  24 GB RAM
  480 GB SSD
  6 CORE CPU
 •  

  32 GB

  € 174,95 per maand
  32 GB RAM
  640 GB SSD
  6 CORE CPU
 •  

  48 GB

  € 259,95 per maand
  48 GB RAM
  960 GB SSD
  8 CORE CPU
 •  

  64 GB

  € 344,95 per maand
  64 GB RAM
  1.280 GB SSD
  8 CORE CPU

Meer NextVPS

De voordelen van NextVPS

Waarom NextVPS

Image en app store

NextVPS-varianten

Availability zones

Storage

Het netwerk

Snapshot-based back-up

Standaard en Premium Support

NextVPS vergeleken in de markt

De voordelen van NextVPS

NextVPS van CloudVPS biedt u vele voordelen:

Self-service portalen

Via Mijn CloudVPS kunt u zelfstandig, snel en eenvoudig uw NextVPS(‘en) beheren. Denk hierbij aan het starten en stoppen van uw VPS(‘en) en het configureren van aanvullende diensten zoals snapshop-gebaseerde back-ups van uw NextVPS. Uiteraard breiden we Mijn CloudVPS continu uit met nieuwe functionaliteiten.

Uw account- en facturatiegegevens kunt u inzien en aanpassen via de CloudVPS Interface.

Uitgebreide image store

Bij het aanmaken van een NextVPS kunt u in de image store kiezen uit diverse voorgeïnstalleerde besturingssystemen voor zowel Linux als ook Windows. Uw VPS is hiermee direct voorzien van een basis besturingssysteem waarop u uw eigen applicatie(s) en configuratie kunt toepassen.

Direct starten met de app store

Onze app store bevat een collectie van veelvoorkomende middleware en applicatie-stacks. Denk hierbij aan een Linux-webapplicatie-stack bestaan uit Apache, MySQL en PHP. Daarnaast bieden we een voorgeïnstalleerde control panel en Docker Container-toepassingen op basis van  CoreOS Container Linux. aan.

Hoge beschikbaarheid

We plaatsen uw NextVPS op ons OpenStack Infrastructure-as-a-Service platform. Vanuit deze infrastructuur garanderen we een hoge beschikbaarheid van uw VPS doordat alle componenten redundant zijn uitgevoerd. Bij uitval van een component neemt een andere direct en automatisch de taak over. Bij uitval van een volledige compute node wordt uw NextVPS automatisch herstart op een andere node in het cluster.

Geen eenmalige investeringen

Uw NextVPS wordt na bestelling direct opgeleverd. We brengen geen set-up of andere eenmalige kosten in rekening. Daarnaast is datatraffic inbegrepen op basis van fair use.

Geen langlopende contracten

Onze NextVPS kent een contractperiode van slechts 1 uur. Op onze website presenteren we maandprijzen zodat u weet waar u aan toe bent als u de NextVPS voor langere periode gebruikt. Aan het einde van de maand betaalt u alleen voor de tijd die uw VPS heeft aangestaan.

Het platform is altijd up-to-date

De onderliggende OpenStack-infrastructuur wordt continu door onze engineers up-to-date gehouden en voorzien van de laatste securitypatches om het risico op aanvallen en inbraken te minimaliseren.

Een service level agreement

Bij uw NextVPS krijgt u een heldere service level agreement (SLA). Met de SLA weet u precies wat u van uw VPS aan beschikbaarheid mag verwachten en welke verantwoordelijkheid wij nemen in het aanbieden van deze dienst.

Bestel uw NextVPS

Waarom NextVPS

We leveren NextVPS vanaf onze hypermoderne en technologisch vooruitlopende Infrastructure-as-a-Service gebaseerd op OpenStack. U beschikt hierdoor over hoge beschikbaarheid en vele voordelen die OpenStack u biedt, zonder de complexiteit in het gebruik en het beheer van uw VPS.

Bestel uw NextVPS

Image en app store

Bij het aanmaken van een NextVPS kunt u via onze beschikbare image store snel een basis besturingssysteem selecteren waarop u uw specifieke applicatie(s) installeert, configureert en draait.

Als u voor een Linux-besturingssysteem kiest, dient u direct uw public authenticatie key op te geven zodat u na het aanmaken direct toegang heeft via Secure Shell Access (SSH). In het geval van een Windows-besturingssysteem wordt er een administrator-wachtwoord voor u gegenereerd. Deze kunt u ontsleutelen met uw private authenticatie key zodat u via Remote Desktop Protocol (RDP) toegang krijgt.

Om uw NextVPS nog sneller te kunnen gebruiken, kunt u ook gebruikmaken van onze app store. Hier kunt u een VPS kiezen met een control panel of volledige applicatie-stacks voor Linux. Denk hierbij aan een LAMP- of LEMP-stack.

Bestel uw NextVPS

NextVPS-varianten

We bieden vier NextVPS-varianten aan:

 1. De standard NextVPS'en kunnen vrijwel altijd worden gebruikt voor de meest gangbare applicaties en toepassingen;
 2. De small HD NextVPS'en zijn bedoeld als basis voor diverse NextVPS'en. De NextVPS'en hebben een relatief kleine boot disk, primair bedoeld voor het operating systeem en een beperkt aantal applicaties;
 3. De medium HD NextVPS'en zijn de juiste keuze als u meer behoefte heeft aan een grotere boot disk;
 4. De high memory HD NextVPS'en zijn bedoeld voor workloads die veel memory vereisen.

 

Bestel uw NextVPS

Availability zones

Onze OpenStack-omgeving is opgebouwd in meerdere datacenters. Alle OpenStack-componenten en onderliggende hardware in één datacenter wordt een availability zone genoemd.

Bij het aanmaken van uw NextVPS kunt u kiezen voor een OpenStack availability zone. Hiermee heeft u de mogelijkheid om uw VPS'en in een enkel datacenter te plaatsen of juist te spreiden over de datacenters. Uw VPS is vrijwel direct, en ongeacht de gekozen OpenStack availability zone, na het aanmaken beschikbaar.

Bestel uw NextVPS

Storage

Elke NextVPS maakt gebruik van hoogwaardige storage en hardware om een kwalitatief snelle dienstverlening te garanderen. We maken hierbij gebruik van een moderne, gedistribueerde software defined storageoplossing die niet de schaalbaarheids- en performancebeperkingen kent van traditionele, gecentraliseerde storageoplossingen. Dit levert u hoge performance en zeer hoge schaalbaarheid op.

Al uw data wordt drie keer opgeslagen op de onderliggende, fysieke hardware en, om hoge duurzaamheid van uw data te garanderen, verspreid over drie fysiek gescheiden racks binnen de gebruikte availability zone. Vanzelfsprekend wordt uw VPS op high performance SSD geplaatst.

Bestel uw NextVPS

Het netwerk

Alle componenten binnen het OpenStack-platform zijn redundant en met een enorme netwerkcapaciteit uitgevoerd; zowel binnen de infrastructuur als naar het internet toe. Elke NextVPS heeft de mogelijkheid om pieken van 10 Gbps op te vangen.

Binnen de infrastructuur zijn alle compute nodes uitgerust met twee redundante koppelingen naar een redundante switch-omgeving met een 4x40 Gbps-backbone.

De availability zones zijn onderling verbonden met een capaciteit van 4x10 Gbps. Verkeer dat tussen NextVPS’en plaatsvindt, zowel binnen een availability zone als ertussen, wordt niet gelimiteerd en niet in rekening gebracht. Ook het verkeer van en naar het internet wordt niet in rekening gebracht en is op basis van fair use.

Bestel uw NextVPS

Snapshot-based back-up

U kunt voor uw NextVPS snapshot-based back-up activeren. Uw snapshot wordt binnen dezelfde infrastructuur opgeslagen en is primair bedoeld om het operating systeem met aanvullende applicaties en configuraties snel weer beschikbaar te maken bij calamiteiten. Met de back-up-dienst kunt u eenmaal per week een snapshot maken en die vervolgens 4 weken bewaren. Uw back-up is via Mijn CloudVPS beschikbaar en kunt u over uw NextVPS terugzetten of gebruiken om een andere VPS mee aan maken

De back-up bevat ook de data die op het rootvolume aanwezig is, echter is dit een storage-based snapshot waardoor er geen consistentie checks op de inhoudelijke data wordt uitgevoerd. We adviseren u dan ook om een aanvullende back-up-strategie in te richten.

We raden aan om uw back-up-data niet uitsluitend binnen de NextVPS-infrastructuur op te slaan, maar ook daarbuiten. Hiervoor kunt u onder andere gebruikmaken van de OpenStack Object Store, die volledig is gescheiden van de NextVPS-infrastructuur.

Bestel uw NextVPS

Standaard en Premium Support

Bij CloudVPS kunt u altijd op ons rekenen voor support. Wij ondersteunen u graag in uiteenlopende vraagstukken met betrekking tot uw NextVPS. We assisteren u standaard per e-mail, maar voor een klein bedrag is het ook mogelijk om telefonisch terug te kunnen vallen op onze support. En met aanvullende voordelen.

De supportdienstverlening door CloudVPS

Met NextVPS heeft u alle tooling en portalen tot uw beschikking om volledig zelfstandig uw NextVPS in te richten en te beheren. Volledige self-service waarbij wij zorgdragen voor de onderliggende infrastructuur en u zich kunt richten op de inrichting van uw VPS voor uw applicatie(s). We beheren de infrastructuur 24/7 inclusief monitoring. Verder zorgt onze 24/7-alarmering ervoor dat onze engineers direct aan de slag gaan als er iets mis dreigt te gaan of gaat.

In onze service level agreement staat beschreven wat u exact van CloudVPS kunt verwachten. We geven duidelijk aan waarvoor CloudVPS verantwoordelijk is en welke verantwoordelijkheid u draagt. Zo voeren we geen beheer en monitoring uit op uw NextVPS en bent u zelf verantwoordelijk voor het updaten en patchen van uw NextVPS.

Onze expertise inschakelen voor uw NextVPS-vraagstukken

We bieden u niet alleen duidelijkheid in uw en onze verantwoordelijkheid, maar ook onze support als u dat nodig heeft. U kunt terugvallen op onze support als u vragen heeft over het gebruik van de portalen die wij u aanbieden, met ons wilt sparren over de inrichting van uw NextVPS, wanneer u tegen configuratie-uitdagingen aan loopt, wilt weten welke tool u het beste kunt gebruiken voor uw toepassing of op welke manier u het beste een migratie kunt uitvoeren. En als iets niet werkt zoals u dat had verwacht, kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Wij helpen u op weg zodat u zelfstandig verder kunt. Onze support voert geen handelingen voor u uit op uw NextVPS. De reden hiervoor is simpel; wij ondersteunen u in het oplossen van uw vraagstuk zodat u het daarna zelfstandig kunt verhelpen.

Verschil tussen standaard support en onze Premium Support

Bij standaard support kunt u altijd rekenen op een antwoord de volgende werkdag.

Het afnemen van Premium Support geeft u, in tegenstelling tot onze standaard support, een aantal voordelen. Ten eerste ondersteunen we u zowel per e-mail als ook telefonisch. Dit stelt u in staat om direct de support te krijgen die u nodig heeft zonder dat u hoeft te wachten op een antwoord. Is uw vraag minder urgent en stelt u deze per e-mail, dan kunt u rekenen op een antwoord binnen 4 werkuren.

De voordelen van Premium Support:

Scope Standaard support Premium Support

E-mail support

Ja

Ja

Telefonische support

Nee

Ja

Supporttijden

Op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.30 uur

Op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.30 uur

Gegarandeerde reactietijd

Volgende werkdag

Binnen 4 uur

E-mailadres

Support[@]cloudvps.nl

Support[@]cloudvps.nl

Prijs

Inbegrepen

Zie onderstaande tarieven

We behouden ons het recht om de hoeveelheid support per klant te beperken als het vermoeden bestaat dat hier onevenredig veel gebruik van wordt gemaakt. Alle supportbelasting die boven de vooraf gestelde grenzen van 3x het gemiddelde per klant van vergelijkbare grootte uitkomt, is onderhevig aan een review.

Tarieven

U bestelt Premium Support bij uw NextVPS en het is van toepassing op al uw NextVPS’en (nieuwe én bestaande). U betaalt een basisprijs aangevuld met een percentage van de gebruikskosten. Deze gebruikskosten bestaan uit de kosten voor de afgenomen NextVPS-pakketten - de zogenaamde infrastructuur resources - exclusief aanvullende kosten als licenties.

Tariefcomponent Tarief per maand

Basisprijs

€ 15,-

Prijs naar gebruik

+10% van gebruikskosten tussen € 0,- en € 999,-
+7% van gebruikskosten tussen € 1.000,- en € 2.499,-
+5% van gebruikskosten tussen € 2.500,- en € 4.999,-
+3% van gebruikskosten vanaf € 5.000,-

Een voorbeeld: wanneer u drie NextVPS-pakketten afneemt van € 19,95 per stuk dan betaalt u voor Premium Support € 20,99 per maand.

NextVPS vergeleken in de markt

NextVPS van CloudVPS DigitalOcean Vultr Linode Scaleway OVH
Volledig High Available
3x dataopslag
Stabiele, constante performance
Meerdere availability zones in Amsterdam
10 Gb/s uplink
Zeer lage netwerk-latency
Datatraffic inbegrepen
ISO 27001 gecertificeerd
NEN 7510 gecertificeerd
Schaalbare object storage (S3)
Uitgebreide ondersteuning
Doorgroeimogelijkheden (maatwerk, managed services)