Welke Windows software ondersteunen jullie?

Onze service level heeft betrekking op de Systeemsoftware binnen een omgeving.

Windows Systeemsoftware zijn de onderstaande operating systems en de software die gerelateerd is aan de beschibare Windows Server Roles en de software die door middel van Windows Features geinstaleerd kan worden. Wij ondersteunen ook de versies van MSSQL en Office hieronder.

Windows OS

• Windows 2012
  • Windows 2016

Windows Software:

• Microsoft Office
  • Alle MSSQL-varianten
  • Exchange
  • Remote desktop services
  • AVG antivirus
  • Ahsay backup

De software versies hierboven specificeren een deel van de software beschreven in Artikel 6.7 'Scope van de ondersteuning - Systeemsoftware' van de Service Level Agreement.