Magento

Een managed-servicesaanpak

Magento heeft sinds de eerste versie in 2008 een flinke opmars gemaakt. Grote, bekend merken als Samsung en The North Face zetten het platform in voor hun e-commerceactiviteiten. 

Ondanks de vele voordelen die het platform biedt, ervaren veel webbouwers en eindgebruikers issues bij de inzet van Magento. Die zijn met een managed-servicesaanpak goed op te lossen.

Bestel VPS met Magento

 

Voordelen


 • Altijd up-to-date infrastructuur
 • Beter inzicht in kosten
 • Uitgebreide ondersteuning
 • Veilige en stabiele omgeving
 

Technisch Magento-platform

Er is een krachtige serveromgeving en infrastructuur nodig voor een optimale inzet van e-commerce bij gebruik van het platform. Magento is geen kleine applicatie en niet iedere standaard server en netwerk zijn per definitie geschikt om Magento goed te ondersteunen. U moet zich daarom goed afvragen of u tijd, kennis en financiële middelen wilt investeren in eigen hardware en een netwerk om een Magento-webshop te draaien. 

Magento-as-a-Service

Samen met onze partner Hosted Power bieden we u Magento-as-a-Service. Wij zorgen voor het platform en leveren een image van Magento 1 of 2, die door Hosted Power wordt geoptimaliseerd en beheerd. U bent zo u verzekerd van een technisch zeer stabiele en schaalbare omgeving, waarop uw Magento-webshop kan worden ontwikkeld en draaien.

 

Een managed-servicesaanpak biedt u aan aantal voordelen ten opzichte van het in eigen beheer hebben van een Magento-webshop:

 • U beschikt altijd over een up-to-date en volledig geoptimaliseerde Magento-infrastructuur;
 • Kostenvoordelen of beter inzicht in kosten. U betaalt bij ons een vast bedrag per maand zodat u nooit voor verrassingen komt te staan;
 • U profiteert van onze technische expertise en kunt rekenen op uitgebreide ondersteuning;
 • Wij zorgen er voor dat u webshop technisch goed functioneert. Nu en in de toekomst;
 • Security is voor ons ‘business as usual’ en hebben dit ingebed in onze systemen en monitoren continu op verdachte of onverwachte gebeurtenissen.

Als u uw Magento-site laten tunen door een gespecialiseerde partij en daarna het technisch beheer uitbesteedt, profiteert u van alle bovengenoemde voordelen. U hoeft zich dan over het puur technische deel – waar beschikbaarheid en schaalbaarheid worden bepaald – geen zorgen meer te maken. Dat levert niet alleen gemoedrust op, maar zorgt ook voor minder stress onder uw eigen technische mensen die hun tijd beter kunnen besteden aan het optimaliseren van de inhoud van de webshop dan het beheren ervan.

Magento Worry Free

Om de performance van uw Magento-webshop verder te optimaliseren, biedt Hosted Power het Worry Free pakket aan. Hierbinnen wordt niet alleen de infrastructuur onderhouden, maar ook de prestaties van de webshop gemonitord. Als wordt vastgesteld dat een onderdeel niet (meer) optimaal is ingesteld, wordt dit direct geoptimaliseerd. Enkele voorbeelden zijn:

 • OPcache loopt vol;
 • Redis efficiëntie ligt te laag;
 • Varnish cache is vol;
 • MySQL-settings zijn niet optimaal (meer);
 • Belangrijke systeem- en/of security updates ontbreken;
 • Website geeft foutcode.

Het Magento Worry Free pakket omvat Magento fine-tuning inclusief systeemonderhoud, uitgebreide uptime en prestatie monitoring.

Pakketten

Onze Linux VPS-pakketten vanaf VP2 zijn geschikt voor Magento en tijdens u bestelling kunt u uw gewenste Magento image selecteren. Wij zorgen er dan bij oplevering voor dat uw Magento-omgeving klaar staat.

Standaard

VPS 1
€ 10,95 p/mnd

€ 5,48* p/mnd
1 GB RAM
40 GB HDD
250 GB Traffic
1 Core CPU
Bestellen
VPS 2
€ 19,95 p/mnd

€ 9,98* p/mnd
2 GB RAM
80 GB HDD
500 GB Traffic
2 Core CPU
Bestellen
VPS 3
€ 34,95 p/mnd

€ 17,48* p/mnd
4 GB RAM
160 GB HDD
1.000 GB Traffic
2 Core CPU
Bestellen

High memory

VPS 4
€ 64,95 p/mnd

€ 32,48* p/mnd
8 GB RAM
320 GB HDD
2.000 GB Traffic
3 Core CPU
Bestellen
VPS 5
€ 119,95 p/mnd

€ 59,98* p/mnd
16 GB RAM
320 GB HDD
4.000 GB Traffic
4 Core CPU
Bestellen
VPS 6
€ 174,95 p/mnd

€ 87,48* p/mnd
24 GB RAM
480 GB HDD
6.000 GB Traffic
4 Core CPU
Bestellen
* Actietarief geldt voor de eerste maand. Daarna geldt het reguliere tarief.

 

Meer weten?

Indien u nog vragen heeft of de mogelijkheden voor uw organisatie wilt bespreken, bekijk dan onze Magento knowlegde base of neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Bestel VPS met Magento

 

VPS Bestellen
VPS Bestellen