Virtual Private Servers

De virtual private server voor u

Wilt u een cloud server die naar uw behoefte is ingericht en direct wordt opgeleverd? Dan is de virtual private server (VPS) de oplossing voor u.

Selecteer uw operating systeem, geef uw voorkeuren aan en wij configureren uw VPS. Binnen 5 minuten kunt u aan de slag. Ervaar de voordelen van gemak en flexibiliteit.

Bestel VPS

 

 

Voordelen


  • Uw data gehost in Nederland
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Standaard redundant opgezet
  • Volledig schaalbaar
 

Binnen enkele minuten aan de slag

Een cloud server die volgens uw bedrijfsomgeving is ingericht, dat zijn de VPS'en van CloudVPS.

Of u nu voor een Linux of Windows VPS kiest, de VPS wordt op maat voor u ingericht. Wilt u direct aan de slag? Binnen 5 minuten is uw VPS online. Wenst u aanpassingen te doen aan uw VPS. Ook dat is geen probleem. Via onze handige interface kunt u zelf nieuwe virtual servers aanmaken, uw private cloud beheren en uw administratieve gegevens bijhouden.

Xen en Hyper-V virtualisatie

Uw virtual server wordt met behulp van virtualisatiesoftware op ons platform gecreëerd. Het belangrijkste aspect hierbij is de complete afscheiding tussen de virtuele servers. Zowel qua beveiliging als performance.

 

Voor onze Linux-servers gebruiken we Xen. Dit heeft als voordeel dat het open source is. Daardoor weten we precies wat er in de software gebeurt en kunnen we er met onze eigen software goed op aansluiten. Voor onze Windows-servers gebruiken we Hyper-V. Dit is Microsoft's eigen virtualisatiemethode. 

Interface

U beheert uw virtual servers via de CloudVPS interface. Vanuit hier kunt u nieuwe virtual servers aanmaken, uw account administreren en uw private cloud beheren. Verder kunt u virtual private servers stoppen, herstarten, herinstalleren en toegang krijgen tot de console.

Cloud hosting infrastructuur

Stabiele en snelle virtual servers zijn de basisblokken van cloud hosting. Wij gebruiken al meer dan zes jaar clusters om het stabielste platform te garanderen. Het basisprincipe is een extreem veilige dataopslag, gecombineerd met zware servernodes die worden bewaakt door ons high-availability systeem.

High-availability

Onze cloud hosting wordt ondersteund door het CloudVPS high-availability systeem. Dit zorgt ervoor dat uw virtual server automatisch door een andere server wordt overgenomen als de primaire virtual server in de problemen komt. Hiermee garanderen we een beschikbaarheid van 99,9% per kalendermaand op onze geleverde diensten.

Veilige dataopslag

De data van uw virtual server wordt opgeslagen op een Storage Area Network (SAN). Hierbij worden er meerdere kopieën van uw data op de verschillende harddisks opgeslagen (RAID 6 en RAID 10). Per SAN zijn er twee RAID-controllers beschikbaar die toegang geven tot deze harddisks.

Naast veilige dataopslag bieden we tevens diverse types SSL-certificaten aan waarmee u uw website of webshop kunt beveiligen, op een veilige wijze persoonsgegevens kunt verwerken of beveiligde FTP en POP/IMAP kunt aanbieden.

Redundantie op elke niveau

Welke oplossing u ook kiest, wij leveren de hoogste kwaliteit cloudservers. Ons netwerk is verdeeld over drie topklasse datacenters die door eigen verbindingen met elkaar zijn verbonden. Binnen het datacenter van uw keuze wordt uw cloudserver op één van de high-availability clusters gehost.

Private cloud en clusters

Steeds meer klanten bestellen private clouds die voor virtuele kantooromgevingen of voor maatwerkclusters voor het hosten van een zware website of bedrijfskritische applicatie worden gebruikt. Clusters bestaan veelal uit één of meerdere firewalls en load balancers die als gateway dienen. Alle andere virtual servers worden afgeschermd met een virtual private cloud en zijn uitsluitend via deze machines te bereiken.

In het geval van webapplicaties worden applicatie- en databaseservers achter de gateways geplaatst. Andere functies zoals caching en message queuing kunnen worden toegevoegd. Files worden tegenwoordig in de CloudVPS Object Store opgeslagen. De hele setup kan datacenter-redundant worden opgezet.

Bij kantooromgevingen in een private cloud staan de virtuele desktop machines, domain controller, Exchange servers en applicatieservers achter de firewall.

Wij helpen graag bij het ontwerp van een oplossing en bij het opzetten van virtual clusters. Neem hiervoor contact met ons op.

Meer weten?

Indien vragen heeft, of meer informatie over onze VPS'en wilt nalezen, bekijk dan onze FAQ.

Bestel VPS

 

VPS Bestellen
VPS Bestellen