Esri Nederland
Esri Nederland

Esri Nederland

Iedereen gebruikt regelmatig kaarten: thuis, op het werk of onderweg. Als visueel middel laten kaarten iets zien wat geen tabel of systeem kan vertellen. Ze spelen daarom in onze samenleving een grote rol in het begrijpen wat er gebeurt, het ontdekken van patronen en zoeken naar gewenste veranderingen.

De wereld verandert soms sneller dan we doorhebben. Esri gelooft dat het inzicht van kaarten en analyses op geografische informatie kunnen helpen om in al die veranderingen het verschil te maken. Het visualiseren, bewerken, analyseren en beheren van deze informatie kan met een geografisch informatiesysteem (GIS). Een modern GIS werkt op elk device, overal en altijd: het is een Web GIS. Iedereen kan met de digitale kaarten verbonden worden via webservices. Medewerkers van organisaties kunnen daardoor data registreren in het online platform, kaarten bekijken of de data analyseren. Het Web GIS van Esri is het ArcGIS-platform. Met dit platform is het mogelijk om meer inzicht te verkrijgen en beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Medewerkers van Esri hebben een voorliefde voor kaarten: een kaart trekt meteen hun aandacht. Deze voorliefde nemen zij mee als ze aan de slag gaan met de vragen die op hen afkomen. Ze dagen anderen voortdurend uit door een geografische bril te kijken naar informatie.

Contactgegevens

www.esri.nl
Telefoon: 010 217 0700