Cygnet Cloud
Cygnet Cloud

Cygnet Cloud

Cygnet Cloud is dé oplossing als je het hebt over data zoals documenten, e-mails en projectgegevens gestructureerd beheren en opslaan in "de Cloud". Met Cygnet Cloud is het zelfs mogelijk om per gebruiker op documentniveau rechten toe te wijzen middels een eenvoudige interface. Waar wij in excelleren is dus veilige, gestructureerde maar vooral snelle toegang tot jouw data! De mogelijkheid om waar dan ook ter wereld, plaats en tijd onafhankelijk je data in te kunnen zien en te kunnen managen maakt Cygnet Cloud natuurlijk een zéér flexibele (kantoor)oplossing.

Vanzelfsprekend bevat Cygnet Cloud ook de gangbare functionaliteiten zoals usermanagement, structuremanagement, CRM en Agenda. Tevens een unieke implementatie is ons eigen EMS (Email Management System). Met het EMS kunnen we volledig automatisch voor zeker 90% inkomend en uitgaande e-mailverkeer taggen met metadata t.b.v. de juiste koppelingen binnen jouw DMS. Hierdoor is jouw data binnen no-time oproepbaar. Wij durven te claimen dat het vinden van informatie binnen 7 seconden mogelijk is.

Binnen elke organisatie wil je dat alles als een geoliede machine loopt. Cygnet Cloud neemt voor een groot deel jouw informatie, communicatie en opslagproblemen voor z'n rekening, dan kun jij je bezig houden met je onderneming!

www.cygnetcloud.com