AXS

AXS is een full-service ICT-bedrijf voor het MKB. Onze uitgangspunten:

  • Ieder bedrijf moet doen waar het goed in is. U moet zich focussen op uw eigen business. Wij zorgen voor de ICT-middelen die uw business ondersteunen.
     
  • ICT is een middel en geen doel: uw activiteiten zijn bepalend voor de keuze en de inzet van ICT-middelen.
     
  • AXS vormt het single point of contact op ICT-gebied. Naast de diensten die wij zelf leveren, zorgen wij via ons partner-netwerk voor de overige ICT-diensten zodat u maar 1 aanspreekpunt heeft.

Onze dienstverlening bestaat uit de volgende onderdelen:

Systems

Een goede ICT-omgeving is noodzakelijk voor ieder bedrijf. Aan de hand van uw manier van werken en de eisen die u stelt, bepaalt AXS ict samen met u wat het beste is voor uw bedrijf. Hierbij houden wij altijd voor ogen dat ICT een hulpmiddel voor het bereiken van uw doelstellingen is.

Telefonie

Bereikbaarheid en communicatie is voor ieder bedrijf anders. Waar het ene bedrijf de telefoon altijd op laat nemen door een telefoniste, kiest het volgende voor directe nummers of een keuzemenu. Wat voor uw bedrijf de beste oplossing is? Daar gaan we graag over in gesprek.

Software

AXS ontwikkelt maatwerksoftware op basis van uw bedrijfsprocessen. Worden er in uw organisatie terugkerende werkzaamheden uitgevoerd die veel tijd kosten? Wellicht kunt u efficiënter werken door processen te automatiseren. Wij onderzoeken dit samen met u waarbij úw activiteiten centraal staan. Wij zetten dit om in een concreet stappenplan en gaan voor u aan de slag. Het eindresultaat: werkende software waar u meteen mee kunt werken.

Contactgegevens

www.axs-ict.com
Telefoon: 088 1123 100
E-mail: info@axs-ict.com