/ Resellers

/ Resellers

De industrie ondergaat een stevige transformatie. De adoptie van cloudinfrastructuur en -diensten groeit explosief en wij zitten in de voorhoede van deze revolutie. Met CloudVPS zorgen we voor een ongelooflijke hoeveelheid waarde en een sterke kans voor u om uw bedrijf en/of uw proposities rondom te bouwen.

/ Maak state-of-the-art technologie onderdeel van uw onderscheidend vermogen

Wij bieden u de mogelijkheid om te profiteren van de digitale transformatie op een duurzame, schaalbare en rendabele manier. Bouw samen met ons uw bedrijf, uw groei en winstgevendheid verder uit door technologie onderdeel te laten zijn van uw onderscheidend vermogen. Wij willen uw bedrijf samen met u nog succesvoller maken.

/ Onze innovatieve diensten onder uw eigen naam

Wij begeleiden u - onze channel-partner - met kennis en advies en bieden u en uw klanten een innovatief portfolio. Al onze diensten en producten kunnen door u, onder uw eigen naam, aan uw klanten worden aangeboden. U begeleidt uw klant in het hele proces; van inzicht en advies tot en met implementatie en beheer.


Uw partnership met ons biedt u en uw klanten:

  • Eenvoudige toegang tot de cloud-markt met ons uitgebreid assortiment van  infrastructuur- en cloudoplossingen, toegesneden op de behoeften van uw klanten;
  • Platformen en infrastructuur waarop u uw eigen dienstenaanbod voor uw klanten kunt ontwikkelen;
  • De zekerheid van state-of-the-art technologie. Wij investeren jaarlijks 15-20% van onze omzet in netwerken, platformen en klanttevredenheid;
  • Samenwerking met 3 datacenters in Amsterdam;
  • Een partner met ITIL-werkwijze, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd;
  • Toegang tot een netwerk van zeer professionele ICT-specialisten, ervaringen en use-cases van andere channel-partners en innovatieve ideeën om uw business verder te laten groeien.​

/ Hoe wordt u onze partner?

U neemt telefonisch contact met ons op, of u stuurt ons een e-mail om uw interesse kenbaar te maken. Wij maken graag een afspraak voor een uitgebreide kennismaking.

/ Partners om u werk uit handen te nemen

We werken samen met een groot aantal partners die waardevolle extra services en producten bieden bovenop onze cloud services.