/ Over CloudVPS

/ OpenStack-specialist

CloudVPS is een van de grootste Nederlandse onafhankelijke OpenStack-providers die geavanceerde cloudoplossingen levert. Doordat we als eerste in Europa aan de slag zijn gegaan met OpenStack, lopen we nu voorop in de ontwikkeling van dit schaalbare opensource-platform. De kennis en ervaring die we door de jaren heen opgebouwd hebben, helpen ons om u de flexibiliteit en het gemak te bieden bij de implementatie en inrichting van cloud computing binnen uw bedrijf of organisatie.

Naast OpenStack ligt onze focus ook op het VPS-platform van TransIP. Zowel TransIP als CloudVPS maken sinds 2019 onderdeel uit van team.blue.

/ Volledige ondersteuning van uw business

Dankzij onze expertise in OpenStack kunnen wij u een hoop extra’s bieden, waardoor de techniek écht ondersteunend wordt aan uw business. Zo zijn alle servers op ons OpenStack-platform highly available, wat betekent dat uw diensten direct worden herstart op een andere server bij hardware-uitval. Daarnaast zijn alle componenten binnen het OpenStack-platform volledig redundant uitgevoerd, wordt alle data drie keer opgeslagen en heeft u de keuze uit drie availability-zones in Nederland. Uiteraard kunt u rekenen op Nederlandstalige ondersteuning van onze servicedesk en engineers.

/ De hoogste eisen voor techniek en security

Dankzij onze expertteams kunnen we ons platform continu blijven doorontwikkelen en zijn we in staat om state-of-the-arttechniek te bieden aan onze klanten. Daarnaast stellen we de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement en zijn we sinds 2013 ISO 27001-, ISO 9001- en NEN 7510-gecertificeerd.

/ Hulp nodig?

In onze uitgebreide Knowledge Base vindt u de antwoorden op de meest voorkomende vragen.