CloudVPS over ons
CloudVPS over ons

Over CloudVPS

In 2018 is CloudVPS onderdeel geworden van de TransIP Group. Dit biedt ons fantastische mogelijkheden om het beste van beide bedrijven te combineren. Om dit te kunnen bereiken gaan we ons focussen op twee platformen die wij continue door ontwikkelen: Het TransIP VPS-platform, dat uitblinkt in betrouwbaarheid en gebruiksgemak en het OpenStack-platform, hét schaalbare open source cloud computing platform dat volledige flexibiliteit biedt.

Onze klanten staan bij ons centraal. Dankzij onze implementatie van OpenStack kunnen wij u een hoop extra’s bieden, waardoor de techniek écht ondersteunend is aan uw business. Zo zijn alle instances op het OpenStack-platform highly-available, wat betekent dat uw diensten direct worden herstart op een andere server bij hardware-uitval. Daarnaast zijn alle componenten binnen het OpenStack-platform volledig redundant uitgevoerd, wordt alle data drie keer opgeslagen en heeft u de keuze uit drie availability zones in Nederland. Uiteraard kunt u rekenen op Nederlandse ondersteuning van onze servicedesk en engineers.

Onze mensen zijn onze kracht. Door hun kennis kunnen we ons platform continu doorontwikkelen en zijn we in staat om state-of-the-art techniek te bieden aan onze klanten. Daarnaast stellen we de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement en zijn we sinds 2013 ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd.