/ Bouw uw eigen cloud met OpenStack

/ Open source belangrijk voor?

Zelf aan de knoppen draaien? OpenStack is hét schaalbare open source cloud computing platform dat volledige flexibiliteit biedt. Dit betekent veel configuratiemogelijkheden en een infrastructuur die naadloos aansluit op je eigen applicaties. Wanneer je voor OpenStack van CloudVPS kiest, profiteer je bovendien van een Nederlandstalige API en van Nederlandstalige ondersteuning via onze helpdesk en expertteam. Ook wanneer je aan de slag wilt met Kubernetes of een andere traditionele workload, hebben we de kennis in huis om je daarbij te ondersteunen.

/ OpenStack in het kort

In termen van adoptie door commerciële bedrijven en de community is OpenStack de meest succesvolle open source oplossing. Bedrijven als Cisco, Intel, Suse, Red Hat en Mirantis ondersteunen, ontwikkelen en gebruiken OpenStack ook zelf. Dit garandeert een continue ontwikkeling en toont de kracht van het product aan.

De voordelen die OpenStack biedt:

  • Pay-per-use resources
  • Volledig programmeerbare infrastuctuur
  • Een open en goed gedocumenteerde API
  • Gebruiksvriendelijk Horizon dashboard
  • Geen vendor lock-in

/ Twee weken gratis testen

Met een testcode kun je OpenStack twee weken lang gratis uitproberen. Maak vandaag nog kennis met het cloudplatform van de toekomst.

/ Hulp nodig?

In onze uitgebreide Knowledge Base vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen.