Compute

Stabiliteit en performance

CloudVPS Compute is gebaseerd op het OpenStack-platform en combineert de nieuwste technologieën met enterprise-class stabiliteit en performance.

U kunt zelf eenvoudig virtuele servers en complete netwerken aanmaken en beheren via de gebruiksvriendelijke Skyline Interface of OpenStack API.

Bestel OpenStack
 

Voordelen


  • Geschikt voor enterprise-class toepasingen
  • Gebruik van eigen images
  • Betalen naar gebruik
  • Alle populaire operating systemen
 
 

Enterprise-class storage

CloudVPS Compute is gebaseerd op een enterprise-class storage-platform, dat gebruik maakt van een Zeta(byte) File System (ZFS). Dit is een high-performance bestandssysteem met automatische bescherming van de data-integriteit. De harddiskdata wordt door het ZFS-systeem vier keer opslagen op enterprise SAS-schijven binnen verschillende storage nodes.

Binnen elk cluster zijn grote hoeveelheden RAM en SSD beschikbaar voor harddisk caching. Dit garandeert een snelle harddisk performance en maakt CloudVPS Compute geschikt voor de meest serieuze toepassingen.

 

Keuze uit diverse 'flavors'

U kunt kiezen uit verschillende Compute-pakketten, zogenaamde ‘flavors’. Deze zijn ingedeeld naar harddisk, geheugen- en CPU-capaciteit. Uw gewenste flavor bestelt u via onze interface. Voordat u dit kunt doen, dient u eerst een OpenStack-account aan te vragen. Dit doet u door op 'Bestel OpenStack' te klikken.

Standaard

Standard 1
€ 7,50 p/mnd
1 GB RAM
16 GB HDD
250 GB Traffic
1 Core CPU
Standard 2
€ 13,00 p/mnd
2 GB RAM
32 GB HDD
500 GB Traffic
2 Core CPU
Standard 3
€ 23,00 p/mnd
4 GB RAM
64 GB HDD
1.000 GBTraffic
3 Core CPU

High memory

Standard 4
€ 44,00 p/mnd
8 GB RAM
128 GB HDD
2.000 GB Traffic
4 Core CPU
Standard 5
€ 70,00 p/mnd
16 GB RAM
128 GB HDD
4.000 GB Traffic
5 Core CPU
Standard 6
€ 110,00 p/mnd
32 GB RAM
128 GB HDD
8.000 GB Traffic
6 Core CPU
 
 

Alle populaire operating systemen als CentOS, Ubuntu en Debian zijn beschikbaar en we ondersteunen ook het uploaden van eigen images. In principe kunt u alle x86 operating systemen gebruiken, zoals Linux, FreeBSD en Windows.

Additionele opties en eenvoudig beheer

U kunt additioneel losse harddisk-volumes aanmaken en die flexibel aan uw cloudservers toewijzen. Het aanmaken en beheren van IP-adressen en snapshots doet u gemakkelijk via de Skyline Interface.

Betalen naar daadwerkelijk gebruik

U betaalt uitsluitend voor de daadwerkelijk afgenomen capaciteit en alle flavors zijn inclusief een flinke hoeveelheid gratis traffic.

Gebruik onze kostencalculator voor het inschatten van uw maandelijkse kosten voor uw benodigde capaciteit.

Raadpleeg onze commerciële FAQ indien u nog additionele vragen heeft over CloudVPS Compute.

 

VPS Bestellen
VPS Bestellen