Gratis Content Delivery Network

Verhoog het rendement van uw internationale ecommerce site met CloudVPS CDN

Versnel uw e-commerce website tot wel 70% voor uw internationale klanten met het CloudVPS CDN in combinatie met ons Magento Image of één van onze andere andere ecommerce oplossingen. U maakt gratis gebruik van een wereldwijde servernetwerk. Bovendien bespaart u op uw hostingkosten en de investering in uw bandbreedte. Probeer onze dienst nu twee weken vanaf uw huidige hostinglocatie.

Ja ik wil twee weken CloudVPS CDN op proef.

Kritische websitebezoekers, zeker van webwinkels, vinden een paar seconden wachten  al reden om af te haken in het aankoopproces. Een CDN kan hierbij helpen.

Wilt u weten wat de voordelen van een Content Delivery Network voor uw website of applicatie zijn? Neem dan contact met ons op via mail of bel ons tussen 09.00 en 19.00 op 085-7600233.

Wat doet een CDN?

Een Content Delivery Netwerk is een wereldwijd distributienetwerk van servers. De content die door uw (potentiële) klant aan de andere kant van de wereld wordt geraadpleegd, wordt op een lokale server binnen het server netwerk geplaatst. Door alle statische content(*) van uw website vervolgens vanaf deze lokale server in te laden voor de bezoeker wordt uw website tot 70% sneller geladen.

*Met statische content worden afbeeldingen, video’s, style sheets, Javascripts en downloads zoals pdf, zip, rar, exe, etc. bedoeld.


Hoe maakt u gebruik van CloudVPS CDN?

Nadat u twee weken CloudVPS CDN heeft geprobeerd en de performance van uw website of applicatie aanzienlijk is verbeterd, wilt u vermoedelijk niet meer zonder het Content Delivery Network. U maakt als klant van CloudVPS gratis gebruik van ons distributienetwerk wereldwijd door uw website en/of applicaties te hosten op onze virtuele servers of ons  cloud storage platform. Neem voor meer informatie contact op met onze salesdesk.


CDN in combinatie met CloudVPS producten

 • Het CloudVPS CDN kan gratis worden gebruikt binnen de bandbreedte van uw CloudVPS virtuele servers of extra aangeschafte bandbreedte.
   
 • Als u  CloudVPS Object Store gebruikt, onze clouddienst gebaseerd op OpenStack, dan betaalt u alleen de normale kosten voor uitgaand verkeer. Zie de rechter kolom voor een vergelijking.

Is een CDN interessant voor u?

Indien uw ecommerce onderneming een internationale propositie heeft, komt uw website al in aanmerking om gebruik te maken van een Content Delivery Network. Zeker als er sprake is van significante statische content en de statistieken uitwijzen dat de bounce rate hoger is bij webbezoeken vanuit andere landen. Dat laatste betekent veelal dat een website te traag laadt.

Met het CloudVPS CDN bespaart u aanzienlijk op de hostingkosten vergeleken met het aanschaffen van internationale infrastructuur of externe CDN-diensten. Als u klant wordt van CloudVPS dan regelt u alles vanaf 1 locatie bij een Nederlandse cloud-provider, met Nederlandse support en privacy garanties.

Hoe bieden wij het CDN aan?

Dankzij het partnership met Level 3 Communications kunnen wij uw content vanaf 93 locaties verspreid over de hele wereld bij uw klanten worden afgeleverd. Via de CloudVPS interface kunnen bestanden op een CloudVPS virtual server of binnen de CloudVPS Object Store gemakkelijk binnen het CDN gworden geplaatst.

Meer Informatie en Exact Case Study twee weken CDN op proef

Enkele namen op ons platform

Voordelen van een CDN

 • Verbeterde gebruikservaringen van klanten door een snellere responstijd van de website.
 • Hogere web performance resulteert in een hogere afzet van uw webdiensten of producten.
 • Hostingkosten worden verlaagd doordat er minder hoeft te worden geïnvesteerd in servers en bandbreedte.
 • Snellere laadsnelheid wordt beloond in Google search resultaten.

Kosten Vergelijking:
10 Terrabyte CDN Traffic*

 • CloudVPS Object Store + CDN: EUR 357,50
 • Amazon S3 + CloudFront:
  EUR  902.28 tot EUR 1,851.28
 • Rackspace Cloud Files
  EUR 876.00
* Objecten zijn 250KB, 90% van het verkeer komt direct uit het CDN.

Probeer ons CDN twee weken gratis vanaf uw huidige hostinglocatie

Vul hieronder de gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam:
Uw naam:
Uw e-mailadres:

De website voor het CDN:
Het IPv4 adres van de website:

Sluiten Ik wil het CDN gratis testen

VPS Bestellen
VPS Bestellen