/ Bring your own IP space

/ Elk routeerbaar subnet

U kunt elk routeerbaar subnet (/24 of groter) meenemen en koppelen aan OpenStack. U dient hiervoor wel eigenaar te zijn van het subnet en een Local Internet Registry (LIR) member te zijn, of het moet een Provider Independent (PI) subnet betreffen. U kunt uw IP-adressenreeksen makkelijk naar ons toe brengen en net zo makkelijk weer meenemen. Zo bieden we optimale flexibiliteit.

/ Een subnet van CloudVPS gebruiken

U kunt een routeerbaar subnet bij CloudVPS afnemen. Dit subnet krijgt u volledig tot uw beschikking en u kunt het op dezelfde manier gebruiken als wanneer u een eigen IP-adressenreeks meeneemt. Deze IP-adressenreeks kunt u gebruiken zolang u klant van CloudVPS bent, maar niet meenemen.

/ Reverse DNS

We kunnen ook reverse DNS of PTR records voor u realiseren om de reputatie van uw IP-adressen goed te houden. Handig voor bijvoorbeeld mailservers om te voorkomen dat uw e-mail ten onrechte in spamfilters belandt. Omdat we op OpenStack optimale flexibiliteit bieden om servers in te richten, weg te halen en te wijzigen, is een eenmalige inrichting van reverse DNS niet verstandig. 

Meer informatie over de werking van reverse DNS vindt u in onze knowledgebase

/ Tarieven

Indien u over een eigen IP-adressenreeks beschikt en een LIR-member bent, of in het bezit bent van een PI-adressenreeks, gelden de volgende tarieven:

 

Dienst Eenmalig Maandelijks
Bring Your Own IP Space € 250,- € 50,-
Bring Your Own IP Space incl. reverse DNS € 300,- € 60,-

/ IP-adressenreeks van CloudVPS

Als u gebruik wilt maken van een IP-adressenreeks van CloudVPS, heeft u aanvullend op bovengenoemde diensten het volgende nodig:

Subnet Bruikbare IP-adressen Eenmalig Maandelijks
/28 subnet IPv4-adressen 12 € 50,- € 20,-
/27 subnet IPv4-adressen 28 € 50,- € 45,-
/26 subnet IPv4-adressen 60 € 50,- € 95,-
/25 subnet IPv4-adressen 124 € 50,- € 185,-