CloudVPS Bring your own IP space
CloudVPS Bring your own IP space

Voorkomcomplexemigraties

Bring Your Own IP's in het kort

Bij CloudVPS OpenStack kunt u uw eigen IP-reeks meenemen. Dit voorkomt complexe migraties van uw publieke diensten die op IP zijn gekoppeld. Handig bij migraties van site-to-site VPN’s en waardevol als u IP-adressen die een goede reputatie hebben, wilt hergebruiken. Met Bring Your Own IP Space geniet u van alle voordelen die OpenStack biedt, zonder de bijkomende nadelen die een migratie met zich meebrengt.

Uw IP space in OpenStack

Eenvoudige IP-migraties

Eenvoudige reverse DNS

Dedicated IP space

Onze Bring Your Own IP Space

Elk routeerbaar subnet

Een subnet van CloudVPS gebruiken

Reverse DNS

Tarieven

Elk routeerbaar subnet

U kunt elk routeerbaar subnet (/24 of groter) meenemen en koppelen aan OpenStack. U dient hiervoor wel eigenaar te zijn van het subnet en een Local Internet Registry (LIR) member te zijn, of het moet een Provider Independent (PI) subnet betreffen. U kunt uw IP-adressenreeksen makkelijk naar ons toe brengen en net zo makkelijk weer meenemen. Zo bieden we optimale flexibiliteit.

Een subnet van CloudVPS gebruiken

U kunt een routeerbaar subnet bij CloudVPS afnemen. Dit subnet krijgt u volledig tot uw beschikking en u kunt het op dezelfde manier gebruiken als wanneer u een eigen IP-adressenreeks meeneemt. Deze IP-adressenreeks kunt u gebruiken zolang u klant van CloudVPS bent, maar niet meenemen.

Reverse DNS

We kunnen ook reverse DNS of PTR records voor u realiseren om de reputatie van uw IP-adressen goed te houden. Handig voor bijvoorbeeld mailservers om te voorkomen dat uw e-mail ten onrechte in spamfilters belandt. Omdat we op OpenStack optimale flexibiliteit bieden om servers in te richten, weg te halen en te wijzigen, is een eenmalige inrichting van reverse DNS niet verstandig. 

Meer informatie over de werking van reverse DNS vindt u in onze knowledgebase

Tarieven

Indien u over een eigen IP-adressenreeks beschikt en een LIR-member bent, of in het bezit bent van een PI-adressenreeks, gelden de volgende tarieven:

Dienst Eenmalig Maandelijks
Bring Your Own IP Space € 250,- € 50,-
Bring Your Own IP Space incl. reverse DNS € 300,- € 60,-

Als u gebruik wilt maken van een IP-adressenreeks van CloudVPS, heeft u aanvullend op bovengenoemde diensten het volgende nodig:

Subnet Bruikbare IP-adressen Eenmalig Maandelijks
/28 subnet IPv4-adressen 12 € 50,- € 20,-
/27 subnet IPv4-adressen 28 € 50,- € 45,-
/26 subnet IPv4-adressen 60 € 50,- € 95,-
/25 subnet IPv4-adressen 124 € 50,- € 185,-