/ Bouw uw eigen cloud met OpenStack

/ OpenStack in het kort

Onze implementatie van OpenStack biedt u, naast de standaard voordelen, een hoop extra’s. Zo hebben we high-availability ingebouwd, waardoor uw instance wordt herstart op een andere node bij hardware-uitval. Verder zijn alle componenten binnen het OpenStack-platform redundant uitgevoerd, slaan we uw data standaard drie keer op en heeft u de keuze uit drie availability zones. Tevens staat uw data in Nederland en krijgt u Nederlandse ondersteuning via onze helpdesk en expertteam. Het verkeer tussen de datacenters en van en naar het internet is gratis op basis van een fair use policy. Maak vandaag nog kennis met het cloudplatform van de toekomst.

High performance platform

Volledig programmeerbaar

Veilig opgeslagen in NL

/ Compute Stabiliteit en performance

In OpenStack kunt u compute instances aanmaken. Dit zijn virtuele servers, gebaseerd op flavors, die zijn samengesteld uit een voorgeïnstalleerd besturingssysteem vanuit een image. Voor een Windows besturingssysteem betaalt u € 12,50 aan licentiekosten per virtuele server per maand. Een flavor is een combinatie van resources (vCPU, vRAM en vHDD). De flavor prijs is exclusief IPv4-adres, de prijs voor een IPv4-adres bedraagt €2,- per maand.

/ Uw data standaard 3x opgeslagen

Storage wordt steeds belangrijker, want de groei in en belang van data nemen alsmaar toe. U moet erop kunnen vertrouwen dat uw data altijd beschikbaar is en u deze met een hoge performance kunt raadplegen. In ons OpenStack-platform wordt de storage aangestuurd door Cinder en gebruiken we Ceph om uw data maar liefst drie keer op te slaan.

/ Hulp nodig?

In onze uitgebreide Knowledge Base vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen.