OpenStack

De open cloud

OpenStack is een verzameling van open source cloudcomponenten (compute, networking en storage) voor het bouwen en in gebruik nemen van een cloudplatform voor publieke, private en hybride clouds. Ondersteund door onder andere HP, Cisco, Red Hat en IBM.

OpenStack heeft een enorm momentum. Veel cloudgebruikers willen namelijk een open platform om hun toekomstige cloud-infrastructuur op te bouwen, zonder bang te hoeven zijn voor ‘vendor lock-in’ bij eerste-generatie cloudaanbieders als Amazon Web Services en Microsoft. 

Bestel OpenStack
 

Voordelen


  • High-performance platform
  • Skyline Interface
  • OpenStack API
  • Betalen naar gebruik
 
 

Een krachtig cloudplatform

We bieden een publieke cloud op basis van OpenStack. Dit robuuste en krachtige cloudplatform is ideaal voor bedrijven die een high-performance Linux-omgeving nodig hebben, op zoek zijn naar extreme schaalbaarheid, gebruikmaken van eigen images, of een hoge mate van netwerkcomplexiteit hebben. 

Een open API

OpenStack heeft een goed gedocumenteerde API, waardoor uw applicaties direct met onze infrastructuur kunnen communiceren. Bovendien kunnen uw applicaties hierdoor snel reageren op veranderingen in gebruik.

 

Continue uitbreidingen

Onze ontwikkelaars zijn voortdurend bezig toevoegingen en aanpassingen aan ons OpenStack-platform door te voeren. Enkele voorbeelden hiervan zijn de gebruiksvriendelijke Skyline Interface waarmee u binnen enkele minuten een complex netwerk kunt opzetten, beheer van uw Object Store vanuit uw browser (Static Web) en FTP to Object Store

Nederlandse OpenStack community

De Europese OpenStack community maakt een snelle groei door en Nederland blijft hierin niet achter. Er is een actieve Amsterdamse OpenStack user group, een OpenStack Netherlands Group op LinkedIn en een Nederlandse OpenStack portal waar gebruikers informatie en ervaringen uitwisselen. 

Bestel OpenStack

VPS Bestellen
VPS Bestellen