CloudVPS OpenStack
CloudVPS OpenStack

OpenStackde open cloud

OpenStack in het kort

OpenStack is een verzameling van open source cloudcomponenten (compute, networking en storage) voor het bouwen en in gebruik nemen van een cloudplatform voor publieke, private en hybride clouds. Ondersteund door onder andere Mirantis, HP, Cisco, Red Hat en IBM.

OpenStack heeft een enorm momentum. Veel cloudgebruikers en developers willen namelijk een open platform om hun toekomstige cloud-infrastructuur op te bouwen.

high available & high performance platform

OpenStack & Horizon Interface

Software defined & redundant storage

Created & supported by Mirantis

Keuze uitOpenStackcomponenten

Compute
Stabiliteit en performance

Object Store
Geen eigen server nodig

CloudVPS Compute is gebaseerd op het OpenStack-platform en combineert de nieuwste technologieën met enterprise-class stabiliteit en performance.

U kunt zelf eenvoudig virtuele servers en complete netwerken aanmaken en beheren via de gebruiksvriendelijke Horizon Interface of OpenStack API.

Meer over OpenStack Compute
Steeds meer data wordt opgeslagen door middel van cloud storage en CloudVPS Object Store is hier ideaal voor. U heeft geen eigen server nodig en betaalt slechts voor wat u gebruikt. Via de handige API of een URL kunt u uw bestanden opslaan, managen en opvragen.
meer over OpenStack Object Store

Onze OpenStack

Een krachtig platform

Een open API

Continue uitbreidingen

Nederlandse OpenStack community

Een krachtig platform

We bieden een publieke cloud op basis van OpenStack. Dit robuuste en krachtige cloudplatform is ideaal voor bedrijven die een high-performance Linux-omgeving nodig hebben, op zoek zijn naar extreme schaalbaarheid, gebruikmaken van eigen images, of een hoge mate van netwerkcomplexiteit hebben.

Een open API

OpenStack heeft een goed gedocumenteerde API, waardoor uw applicaties direct met onze infrastructuur kunnen communiceren. Bovendien kunnen uw applicaties hierdoor snel reageren op veranderingen in gebruik.

Continue uitbreidingen

Samen met Mirantis zijn we continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van ons OpenStack-platform. Met ons nieuwe platform is het bijvoorbeeld nu mogelijk om IPv6 te gebruiken, een omgeving uit te rollen d.m.v. heat templates en bieden we Load Balancing-as-a-Service aan.

Een ander aspect is het upgraden van de OpenStack-omgeving naar nieuwere releases, zodat ook de features vanuit de OpenStack community worden opgenomen in ons OpenStack-platform.

 

Nederlandse OpenStack community

De Europese OpenStack community maakt een snelle groei door en Nederland blijft hierin niet achter. Er is een actieve Amsterdamse OpenStack user group, een OpenStack Netherlands Group op LinkedIn en een Nederlandse OpenStack portal waar gebruikers informatie en ervaringen uitwisselen.

Onze cases

Case study

Cloudoplossing voor zorginstelling PerspeKtief met partner Avantage

Case study

NCRV mobile game app ‘De Slimste Mens’ een groot succes