/ Met OpenStack kun je alles bouwen

Datum:

In dit artikel legt CEO Chris de Jongh aan ChannelConnect uit hoe CloudVPS met het vernieuwde OpenStack-platform een goed Nederlands alternatief biedt voor de Amerikaanse public clouds.

"Als Nederlandse hostingprovider moet je het nét even anders doen om op te vallen tussen de grote Amerikaanse partijen in de public cloud."

Bij CloudVPS draaien we onze clouddiensten volledig op OpenStack. “Het platform is onlangs vernieuwd en gebruikt de allernieuwste technologie”, aldus CEO Chris de Jongh. OpenStack is voor ontwikkelaars als een Legodoos. “Zonder veel gedoe kun je er heel veel diensten mee bouwen. OpenStack heeft allerlei bouwblokken waar softwareontwikkelaars van alles mee kunnen maken.”

“Met dit nieuwe OpenStack-aanbod nemen we een enorme voorsprong op het gebied van technologie en nieuwe features die we bieden. Verder heb ben we een enorme netwerkcapaciteit toegevoegd zodat de klant zich over beschikbaarheid en performance geen zorgen hoeft te maken. Ik ben heel benieuwd hoe de markt ons daarin gaat volgen.”

De keuze voor een public cloud aanbieder van Nederlandse bodem biedt zijn voordelen, denkt De Jongh. Zeker met het oog op de komende Europese privacy- en dataregels verenigd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), beter bekend als GDPR. Kanten kiezen bewust voor CloudVPS omdat de data in Nederland staat.

...

Het volledige artikel leest u op de website van ChannelConnect.

Deel dit artikel