/ Audit ISO-certificering behaald

Datum:

Met gepaste trots maken wij u graag deelgenoot van het feit dat wij dit jaar wederom met vlag en wimpel onze ISO-certificering hebben behaald. Dit jaar hebben we, voor de tweede keer op rij, het traject doorlopen zonder bevindingen (findings). Het resultaat is een gevolg van een jaar waarin we als een team met veel plezier en hard werken effectieve en zichtbare stappen hebben gezet in het verder professionaliseren van de verschillende processen, diensten en platformen voor interne en externe dienstverlening.

De afgelopen maanden heeft een extern audit-team, na een zeer intensief gezamenlijk traject, allerlei zaken bekeken en onderzocht. Van klanttevredenheid en e-commerce tot het leveren en beheren van producten en diensten. Vanuit zowel het inkoopproces, incident en life cycle management tot aan de borging en betrokkenheid vanuit de directie.

Voor de ontwikkelingen omtrent OpenStack en de portal van CloudVPS, het volledig geautomatiseerd patchproces bij Proserve en de borging en betrokkenheid vanuit de directie bij kwaliteitsmanagement hebben we van het audit-team extra complimenten ontvangen.

Uiteindelijk zijn bij de audit alle aspecten uit onder andere de ISO27001:2013, ISO9001:2015 en NEN7510:2011 aan bod gekomen. Hierdoor kunnen wij ook dit jaar de certificaten weer met trots en vertrouwen presenteren aan onze klanten en partners. Voor het komende jaar hebben wij ons daarnaast niet alleen het doel gesteld om dit niveau vast te houden maar ook om nog verder te verbeteren waar mogelijk. Daarmee zijn wij voornemens om in 2019 weer een uitstekend resultaat neer te zetten.

Deel dit artikel