/ Hoeveel CPU-capaciteit is er beschikbaar voor mijn VPS?

We hebben geen limieten op CPU cycles. Als uw VPS minder dan 2G RAM heeft, dan krijgt u de beschikking over één volle CPU core, vanaf 2G over twee cores, vanaf 8G over drie cores en vanaf 16G vier cores. Als u meer capaciteit nodig heeft, kunnen er voor Linux virtual servers losse cores bij worden gekocht.

Omdat CPU verbruik piekerig is en er 8 tot 24 snelle CPU cores per machine beschikbaar zijn, komt het niet voor dat een VPS de haar toegewezen cores niet kan gebruiken. Dreigt dit toch te gebeuren dan merken we dit meteen en zullen we ingrijpen. Dit laatste is tot nu toe nog nooit nodig geweest.