Hulpartikel overzicht

/ Zelf migreren naar het TransIP VPS-platform

Is het mogelijk om mijn eigen Classic VPS te migreren naar het TransIP VPS-platform?

Dit kan zeker! Je kan de migratie volledig in eigen hand nemen door één of meerdere VPS’en bij TransIP te bestellen. Omdat wij dit aanmoedigen, ontvangen alle CloudVPS klanten die een Classic VPS op het XEN-platform hebben 6 maanden lang 50% korting op elke VPS die bij TransIP wordt besteld. 

Hoe werkt het migreren met korting? 

We bieden alle klanten met een Classic VPS de optie om handmatig en voordelig over te stappen naar het TransIP VPS-platform. Eind maart heb je van ons per mail een uitnodiging ontvangen om jouw Classic VPS zelf te migreren. Wanneer je ervoor kiest om zelf te migreren, log je eerst in met jouw huidige CloudVPS interface gegevens. Nadat we jouw huidige gegevens hebben geverifieerd en zeker weten dat je een Classic VPS op het XEN-platform hebt, kan je een nieuw TransIP account aanmaken. Op elke VPS die je vanuit dit account voor 15 mei 2019 bestelt, krijg je maar liefst 6 maanden lang 50% korting. Na bestelling wordt een nieuwe VPS opgeleverd met een nieuw IP-adres.

Ik heb al een account bij TransIP. Kan ik de korting ook activeren in mijn huidige account? 

Het is alleen mogelijk om de korting te activeren in een nieuw TransIP account. Heb je al een TransIP account? Maak dan eerst een nieuw TransIP account aan en stuur een bericht naar het TransIP support team via het controlepaneel. In dit bericht kan je aangeven dat de korting geactiveerd moet worden op een ander account. 

Kan ik VPS'en overzetten van mijn nieuwe TransIP account naar mijn bestaande TransIP account? 

Het is mogelijk om je VPS te verplaatsen naar een bestaand TransIP account door middel van de handover functionaliteiten. Houdt er rekening mee dat, wanneer je hier gebruik van maakt, de korting komt te vervallen. Is het voor jou toch heel belangrijk om je VPS te verplaatsen en wil je wel gebruikmaken van de korting? Stuur dan eerst een bericht naar het TransIP support team via het controlepaneel en vraag naar de mogelijkheden. 

Deel dit artikel