« Windows mogelijkheden

Windows 2008r2 editions compared

Wij bieden 3 versies van Windows Server 2008R2: Web, Standaard en Enterprise.

De belangrijkste verschillen:

• Web: heeft DNS en webserver functionaliteit, kan gebruikt worden voor het hosten van sites en applicaties.
  • Standaard: Vergelijkbaar met Windows Office, kan gebruikt worden voor Office omgevingen.
  • Enterprise: Is nodig voor clustering functionaliteit.

Hier kunt u de exacte eigenschappen van de verschillende versies nalezen: http://www.microsoft.com/en-us/server-cloud/windows-server/2008-r2-editions.aspx