« Overige Diensten

Sophos UTM Firewall VPS

Wij bieden de verschillende Sophos Unified Threat Manager (UTM) producten aan als Geoptimaliseerde Images waarmee u gelijk aan de slag kunt. Dit product stond vroeger bekent als de Astaro Internet Security productlijn. De kleinste configuratie voor een Sophos UTM virtuele server is een VPS 2, dit is genoeg voor verreweg de meeste loads. U kunt met onze Virtual Private Cloud (VPC) functionaliteit in de interface een eigen VLAN bouwen waarin uw virtuele servers kunnen draaien met de Sophos UTM VPS als gateway.

Zie hieronder de verschillende opties die wij bieden. U heeft voor de prijzen onderaan deze pagina maximaal 10 individuele beveiligde verbindingen zoals VPN connecties etc. Neem even contact op met sales als u interesse heeft in een Sophos product dan kunnen wij samen met u de precieze netwerk en licentie-implicaties bepalen.

Software Essential Firewall

Dit is het gratis firewallproduct dat Sophos als instapmodel aanbiedt. Hiermee kunnen heel eenvoudig poorten open en dicht gezet worden.

Network Security datasheet

Sophos Network Security

Kies deze module als u meer geavanceerde firewall functionaliteit wilt of VPN verbindingen wilt kunnen opzetten. Dit product omvat een instelbare firewall gecombineerd met een Intrusion Protection systeem en Denial of Service bescherming. VPN en IPSec netwerken, Windows tunnels en SSL Remote Access kunnen met deze oplossing gemakkelijk worden opgezet. Deze versie is ook als load balancer in te zetten.

Network Security datasheet

Sophos UTM Webserver Protection

Kies deze module als u geavanceerde inspectie van uw verkeer voor uw webserver wilt. Deze oplossing bevat een aantal geavanceerde mogelijkheden om uw webserver te kunnen beschermen. Het product heeft een web application firewall, die alle webserver-communicatie verwerkt en verandert om hack-pogingen te identificeren en zonodig te blokkeren. Tevens heeft het een malware scanning-module die twee anti-virusoplossingen toepast. De Webserver Protection-module inspecteert en valideert ook de informatie die wordt ingevoerd op website-formulieren en in de URL-balk. Hiernaast beschermt deze module uw bezoekers tegen gecorrumpeerde cookies. Gedetailleerde logging is beschikbaar van de geanalyseerde transacties en aanvallen.

Webserver Protection datasheet

Premium Support Upgrade

Hiermee kunt u 24/7 support van de Sophos engineers zelf krijgen.

Prijzen

Hieronder zijn de kosten van de software gegeven exclusief de kosten van de virtuele server.

Product 10 Users* Eur/maand 25* Users Eur/maand
Software Essential Firewall 0.00 0.00
Sophos Network Security 20.00 38.00
Sophos Webserver Protection 32.00 60.00

* 1 User is 1 beveiligde individuele netwerk verbinding zoals VPN etc.