« VPS Performance

Performance Monitoring met N2

Onze ontwikkelafdeling heeft het monitoring programma N2 ontwikkeld waarmee u gemakkelijk het resource-verbruik van uw vps kan volgen. Dit programma maakt het ook gemakkelijk om de oorzaken van problemen die zich hebben voorgedaan te onderzoeken. Het is ook mogelijk email meldingen te krijgen op het moment dat zich bepaalde problemen voordoen.

Dit system is door ons opensource beschikbaar gemaakt zodat het door iedereen te gebruiken is.

N2 werkt voor Windows en Linux.

Voor uw Firewall (Linux)

Wanneer u een firewall wilt instellen dan heeft N2 het volgende nodig:

uitgaande UPD op poort 4444 naar monitoring.xl-is.net

Tip voor IPtables:

iptables -A INPUT -i eth0 -s 194.60.207.22 -j ACCEPT

Tip voor CSF:

csf -a 194.60.207.22