« Magento Optimised VPS

Optimalisatie Stappen na Installatie Magento

Als u een CloudVPS Optimised VPS afneemt en uw website is geplaatst dan zullen we gratis 1 uur besteden aan het activeren van Redis het het tunen van MySQL.

Neem hiervoor na het opleveren van de vps en het plaatsen van de shop contact op met ons op support@cloudvps.nl. Vermeld hierbij het VPS nummer en het IP adres.

Verdere optimalisaties

Hieronder staan een aantal voorbeelden van andere zaken die na het plaatsen van de website verbeterd kunnen worden. Dit kan tegen betaling ook door ons worden verzorgd.

• Merge, Compressie, Minimized van Javascript
  • Merge, Compressie, Minimized van CSS
  • Expires headers van static content
  • Cookie free domains
  • Minder HTTP requests
  • Efficient geschreven HTTP output zonder fouten
  • Geoptimaliseerd images (bijv 8bits ipv 16bits)
  • Geen schaalbare images
  • Compress HTML output
  • Toepassing van CDN of iets dergelijks
  • Parallel downloading
  • Minimize DNS lookups
  • Voorkom CSS @imports
  • Gebruik Sprites images
  • Apache tuning

Hou er rekening mee dat naarmate uw site drukker wordt Apache en MySQL opnieuw zullen moeten worden geoptimaliseerd. Deze image gaat er vanuit dat er initieel 2G ram binnen de omgeving beschikbaar is.

Redis optimalisatie

Redis maakt ook Full Page Caching mogelijk, hierbij worden alle statische elementen van een pagina in de cache opgeslagen. Hier is wat meer werk voor nodig omdat ingesteld moet worden welke elementen statisch en welke dynamisch zijn. Full page caching en andere gevanceerde functies kunnen tegen betaling door ons worden geactiveerd.

• Full page Cache (EUR 100,-)
  • Redis Cache warmup (EUR 50,-)
  • Redis custom hole punching (EUR 100,-)
  • Redis magento session install (EUR 50,-)
  • Redis Monitor (EUR 50,-)
Varnish activatie

The image bevat ook Varnish, een super snelle front-end cache. Voor deze cache is de Manento plugin Turpentine nodig. We kunnen helpen om dit te activeren voor een vergoeding per uur. De voglende blogs zijn nuttig als Varnish zelf wilt activeren:

http://www.blinkdata.com/install-varnish-to-make-magento-1000-times-faster/
http://blog.nexcess.net/2012/05/21/installing-varnish-for-your-magento-store-on-centos-6/