« Overige Diensten

Mail filtering

De meeste klanten kiezen ervoor om de mail op hun eigen omgeving te filteren.

Voor spamfiltering De meeste Linux systemen (inc Cpanel en Direct Admin) maken gebruik van, Spamassassin en bij de Windows systemen hangt het af van het mail programma dat u gebruikt. Voor virusbestrijding gebruiken de meeste Linux systemen (inc Cpanel en Direct Admin) [ClamAV]. Plesk biedt hier tegen extra betaling [drWeb] voor aan.