« Magento Optimised VPS

Hosted Power Magento: Benodigde RAM voor Magento

Onderstaande informatie gaat over de dienstverlening van Hosted Power.

Development fase:

Een VPS met ongeveer 2 gb geheugen voldoet meestal in het development stadium, afhankelijk van de grootte van de shop. (Zeker indien u Magento 2 samen met composer gebruikt is 2 GB echt een minimum)

Productie fase rustige shops:

Als u rustige shops host dan heeft u aan 2gb ram in de VPS meestal genoeg voor de eerste shop, voor volgende shops heb je gemiddeld minstens dubbel zoveel ram extra nodig als de grootte van de database van de extra shop (dit zonder bezoekers gerekend die ook nog eens extra geheugen verbruiken)

Productie fase drukke shops:

Drukkere shops staan vaak het beste altijd als enige op hun eigen VPS. Qua grootte beginnen omgevingen meestal bij ongeveer 2-4 GB ram bij enkele honderden bezoekers per dag.
Als de shop nog drukker wordt zal er meestal tussen de 4 en 8G nodig zijn en soms meer. U kunt altijd contact met Hosted Power opnemen voor een advies over verdere requirements, algemene Magento prestatatie optimalisatie, caching en verdere uitgebreide optimalisatie mogelijkheden.

Aarzel niet het aan ons te vragen

U kunt ons altijd vragen om onze professionele mening over de vereiste hoeveelheid RAM van uw site. Om de beste inschatting voor een Magento site te maken zouden wij zoveel mogelijk van de onderstaande vragen beantwoord willen zien:

• Grootte van de database in MB/GB
  • Aantal bezoekers per dag/maand, maximum aantal gelijktijdige bezoekers
  • Aantal artikelen in de shop
  • Verkeer per maand
  • De url van de site (als deze al online is)