CloudVPS Interface

De CloudVPS interface op https://interface.cloudvps.com/ is een krachte interface om uw VPSen mee te beheren, Uw klantgegevens te wijzigen of Uw facturen te downloaden. Op onze CloudVPS Interface Tourpagina kunt u door de schermen van de interface lopen

De CloudVPS Interface is op te delen in 4 categoriën:

  1. VPS beheer (VPS Control)
  2. N2 statistieken
  3. Account beheer
  4. Interface sub-gebruikers beheer (Authorisation)

VPS Beheer (VPS Control)

In het VPS Beheer gedeelte heeft u bij meer dan 1 VPS een overzicht van alle VPSen in het account en het daarbij behorende cummulatieve bandbreedte gebruik. Wanneer er een VPS in oplevering is, ziet u deze ook in het overzicht met daarbij de live status van de installatie voortgang (afb. 1).

VPS Detail Overizcht - en beheer
Bij het doorklikken op een VPS of, wanneer u 1 VPS heeft ziet u direct dit scherm, komt u op de detail-pagina van de VPS (afb. 2). Hier kunt u de VPS starten en stoppen, bij een Linux VPS ook een kernel kiezen (zie hier voor meer informatie over een eigen kernel booten).

In de rechter kolom vindt u de features die deze specifieke VPS ondersteunt. Afhankelijk van de VPS kan dit bestaan uit:

CloudVPS Interface - VPS overview
afb.1 Overzichtsscherm VPSen

 

CloudVPS Interface - VPS Detail
afb.2 Detail overizicht VPS

Virtual Private Cloud (VPC) Tab

Wanneer u meer dan 1 VPS heeft, dan heeft u een VPC tab, naast de 'Overview' en de 'VPS' tab. In de VPC tab kunt u een Privé netwerk maken tussen verschillende VPSen. Dit kan tussen verschillende datacenters, Linux en Windows. Verkeer dat over een VPC gaat, kan niet door andere VPSen worden opgevangen. Zie hier voor technische informatie over het instellen van een VPC.

CloudVPS Interface - Virtual Private Cloud (VPC)
afb.3 Virtual Private Cloud (VPC)

 

Helpcenter

Algemene FAQ

Bekijk alle vragen

OpenStack FAQ

Bekijk alle vragen

Knowledgebase

Bekijk alle vragen