CentOS 7 start niet meer na kernel updates

De laatste versie van de CentOS 7 heeft een probleem met opstarten op ons Xen platform. Als u een VPS heeft met CentOS 7 en u draait onderstaande kernel (vanaf 693):

3.10.0-693.x.x.

Of gaat updaten (middels yum update) naar deze kernel dan zal de VPS niet opstarten door deze bug: https://bugs.centos.org/view.php?id=13763.

De nieuwe VPS'en hebben hier geen last meer van.
Heeft u een oude VPS die dit probleem nog wel heeft? Lees dan deze blogpost waarin we de oplossing uitleggen.