CloudVPS Backup Account

Onze backup oplossing biedt naast de standaard FTP-access ook toegang via een aantal andere, in de UNIX-wereld erg populaire, protocollen, zoals rsync, sftp, scp en rdiff-backup. Lees hier meer over de keuze tussen de verschillende technieken. Hierbij behouden wij te allen tijde zogenaamde meta-informatie zoals file-ownership en UNIX-permissies. Dit zorgt ervoor dat deze oplossing voor de meeste toepassingen makkelijk implementeerbaar is.

Het afnemen van deze backupruimte is daarmee een serieus alternatief voor het gebruik van een backup-server, -VPS of een externe backupdienst. Omdat de backups binnen ons netwerk plaatsvinden en wij voor dat type verkeer geen kosten rekenen is de dienst ook significant goedkoper dan de meeste externe alternatieven. Het is echter niet toegestaan vanaf een locatie buiten het netwerk regelmatige backups van en naar het backup account te maken .

Deze dienst is ideaal om te gebruiken met de automatische backups die u bijvoorbeeld in uw control panel instelt of die u door middel van een cron-script laat maken. Wij bieden ook ons eigen script om rolling rsync backups te automatiseren. Hiernaast bieden wij een oplossing voor het realiseren van Windows backups.

U kunt deze backupdienst tijdens het bestellen van uw VPS direct meenemen. U kunt ons uiteraard altijd een e-mail sturen wanneer u meer informatie over deze dienst wilt of uw huidige account wilt upgraden met een CloudVPS Backup-account. U kunt in het bestelformulier of via uw bestel-email aangeven of u zelf de backup op wilt zetten of dat u wilt dat wij dit doen.

Referende pagina's:
CloudVPS backup account: Control panel vs rsync backups
Maak kennis met Ahsay - onze nieuwe back-upoplossing voor Windows

Zie ook deze pagina voor de prijzen van deze backup oplossing.

Helpcenter

Algemene FAQ

Bekijk alle vragen

OpenStack FAQ

Bekijk alle vragen

Knowledgebase

Bekijk alle vragen