Finance & Administratie

Wat gebeurt er met mijn contract bij CloudVPS?

Zodra de migratie van jouw VPS is voltooid, komt jouw contract bij CloudVPS te vervallen. Jouw VPS zal na de migratie worden gefactureerd vanuit TransIP met de daarbij geldende voorwaarden. Kijk op de website van TransIP voor meer informatie.

Welke betaalmethoden biedt TransIP?

Voor het betalen van je factuur kan je gebruikmaken van iDeal en automatische incasso. Mocht je behoefte hebben aan een andere betaalmethode, zoals creditcard of PayPal, neem dan contact op met onze supportafdeling via 'Contact' in je TransIP controlepaneel.

Hoe worden mijn producten bij TransIP gefactureerd?

Op elke 1e en 15e dag van de maand ontvang je van TransIP een factuur voor de in die periode afgenomen diensten. Facturen worden per mail verstuurd met als onderwerp: Factuur F0000.1234.1234.1234. In je TransIP-controlepaneel kun je al je facturen terugvinden. In dit artikel leggen we uit hoe je je facturen kunt downloaden, uitprinten of e-mailen naar een e-mailadres naar keuze.

Welke administratieve gegevens worden overgezet naar TransIP?

De door ons bekende gegevens worden overgezet naar TransIP:

  • CloudVPS klantnummer
  • NAW-gegevens
  • E-mailadres(sen)
  • Telefoonnummer(s)
  • Bedrijfsnaam
  • BTW nummer
  • KVK-nummer
  • Bankgegevens

Ik heb diensten draaien op het ClassicVPS en OS-platform, heb ik straks met 2 facturen te maken?

Bij CloudVPS wordt er per dienst een factuur gestuurd. Mocht je meerdere diensten bij CloudVPS afnemen dan ontvang je inderdaad meerdere facturen. Als je na de migratie van jouw VPS ook nog steeds andere diensten, zoals OpenStack, afneemt bij CloudVPS, dan blijf je daarvoor een aparte factuur ontvangen. Jouw VPS zal in de toekomst worden gefactureerd vanuit TransIP met de daarbij geldende voorwaarden.

Ik heb bij CloudVPS op beide platformen servers draaien. Krijg ik na de migratie voor beide portals (CloudVPS en TransIP) nieuwe inloggegevens?

Je ontvangt enkel voor jouw TransIP account nieuwe inloggegevens.

Ik heb al een account bij TransIP. Kunnen de accounts worden samengevoegd?

Voor alle huidige Classic VPS-klanten maken we een nieuw account aan bij TransIP. Met dat nieuwe account kan je inloggen in het TransIP-controlepaneel. Vervolgens kan je er daar voor kiezen om jouw VPS'en te migreren naar een bestaand TransIP-account.

Hoe zit het met de prijzen van nieuwe servers bij TransIP?

Wanneer je een nieuwe VPS bestelt bij TransIP, gelden de daarbij horende voorwaarden. Klik hier voor alle prijzen die door TransIP worden gehanteerd bij het bestellen van je nieuwe VPS.

Helpcenter

Algemene FAQ

Bekijk alle vragen

OpenStack FAQ

Bekijk alle vragen

Knowledgebase

Bekijk alle vragen