Kan ik van mijn VPS snapshots maken en terugzetten?

Dit bieden wij als extra product bij virtuele Linux servers met harde schijven van 80G of kleiner. Voor Windows servers zou activatie van dit product de harddisk performance te veel onder druk zetten.

U kunt maximaal drie snapshots bewaren die u zelf neemt. Hiernaast kunt u ook automatische dagelijkse backup snapshots laten maken waarvan wij er minimaal zeven bewaren. U kunt uw snapshots op bestaande VPS-en terugzetten of er nieuwe VPS-en mee installeren.

Het snapshot dat wij nemen is een perfecte image van het file systeem. Alleen SELinux Extended attributen gaan niet mee. Zie onze knowledgebase voor gedetailleerde informatie over dit product.

De mogelijkheid snapshots te nemen is een optie op het bestelformulier. Neem contact op met sales als u dit voor een bestaande virtual server wilt afnemen.