Hoe gaat CloudVPS met software-updates om?

Major upgrades
Majorversie upgrades van het OS of systeemsoftware kunt u zelf of in overleg met ons uitvoeren.

Zeer urgente upgrades
Als er een urgent veiligheidsrisico is, zetten wij doorgaans de update(s) klaar en u geven u vervolgens kort de tijd om de VPS te herstarten indien nodig. Als wij zien dat de virtual server aan het einde van de gestelde periode niet geüpgrade is, dan doen wij het voor u.

Minor upgrades
Bij door ons opgeleverde Linux servers staan automatische updates aan. Linux servers hoeven niet te worden gereboot om de updates actief te maken.

Windows virtual servers verzamelen continu de beschikbare updates maar deze worden niet automatisch geïnstalleerd. We raden u aan om deze updates zeer regelmatig te installeren zodat uw systeem bijgewerkt en veilig blijft.