Welke Linux Software Ondersteunt CloudVPS?

Onze service level heeft betrekking op de Systeemsoftware binnen een omgeving.

Linux Systeemsoftware zijn de onderstaande operating systems en alle software die geinstaleerd kan worden vanuit de standaard repositories. Wij ondersteunen ook alle software op onze Direct Admin en cPanel images.

Linux OS

• Ubuntu 14.04 LTS
  • Ubuntu 16.04 LTS
  • Ubuntu 18.04 LTS (uitsluitend OpenStack en NextVPS)
  • CentOS 6.x
  • CentOS 7.x
  • Debian 8
  • Debian 9 (uitsluitend OpenStack en NextVPS)

De software versies hierboven specificeren een deel van de software beschreven in Artikel 6.7 'Scope van de ondersteuning - Systeemsoftware' van de Service Level Agreement.