Hosted Power Magento: Aanbod Worry Free Magento

Dankzij de managed services contracten van Hosted Power hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw Magento VPS: De experts van Hosted Power houden alles up to date en onder controle. Indien u op zoek bent naar een "Worry Free" Magento provider, zoek dan niet verder!

Hosted Power is verder gespecialiseerd in performance tweaking zodat zelfs de zwaarste en drukste websites als een raket vooruit gaan.

Magento Performance as a Service

Onderstaande informatie gaat over de dienstverlening van Hosted Power.

Met het Worry Free pakket van Hosted Power zullen de experts van Hosted Power niet alleen de infrastructuur onderhouden maar ook de prestaties monitoren. Eens de experts van Hosted Power zien dat iets niet optimaal (meer) is ingesteld, zullen zij dit voor u op de achtergrond optimaliseren.

De Hosted Power uitgebreide monitoring is dus toegespitst op Magento uptime én prestaties!
De monitoring zorgt er ook voor dat er meestal proactief kan gereageerd worden op mogelijke Magento hosting problemen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Voorbeelden:

- OPcache loopt vol
- Redis efficiëntie ligt te laag
- Varnish cache vol
- MySQL settings staan niet optimaal (meer)
- Disk is aan het vollopen
- Belangrijke systeem/security updates ontbreken
- Website geeft foutcode
- SSL certificaat zal vervallen
- Server is op blacklist geraakt

Deze monitoring maakt deel uit van het Hosted Power Worry Free pakket. Hosted Power zal dan ook actief reageren bij het detecteren van problemen.

Magento Worry Free

Het Magento Worry Free pack omvat Magento finetuning (Standard) en managed services inclusief systeem onderhoud, uitgebreide uptime én prestaties monitoring. Het zorgt er dus voor dat uw infrastructuur steeds up to date wordt gehouden en ten alle tijde in de lucht blijft.

Het Hosted Power Worry Free pack kost 60 euro/maand en is inclusief de Hosted Power Magento Performance as a Service:

- Opvolging vps/monitoring
- Up to date houden systeem
- Upgrades en updates software versies (bijvoorbeeld PHP 5.6 naar 7.0)
- Installeren/configureren systeem modules (bijvoorbeeld extra PHP modules)
- Problemen met rechten etc
- Aanpassing server optimalisatie
- Suggesties optimale instelling beveiliging & web applicatie firewall

Er is hiervoor tot 1,5 uur/maand inbegrepen wat normaal ruim voldoende is voor het onderhoud en optimaal online houden van uw site. Overschrijden tijd en/of uitgebreidere configuraties (steeds na afspraak): Standaard consultancy tarief of offerte op maat.