CloudVPS blog
CloudVPS blog

De laatste trends& ontwikkelingen

Blog

Business

Combell en TransIP bundelen krachten tot team.blue

12 juni 2019

Gecombineerde groep wordt unicorn met een waardering van meer dan 1 miljard dollar

Lees artikel
Business

TransIP Group neemt Spango Internet over

29 maart 2019

TransIP Group heeft Spango Internet, de hostingprovider waar ook We Are Online en Robohost onderdeel van uitmaken, volledig overgenomen. Met de overname versterkt TransIP Group haar positie nog verder in Europa.

Lees artikel
Business

TransIP neemt IT-Ernity volledig over

10 augustus 2018

Vandaag kondigt TransIP Group B.V. de volledige overname aan van IT-Ernity Holding B.V., de internetsolutions-provider waar Proserve, CloudVPS, Signet, VDX, Webstekker en DDS onder vallen.

Lees artikel
Business

Soft controls: de nieuwe security controls?

03 juli 2018

Informatiebeveiliging is in de beleving van veel organisaties eerst en vooral een kwestie van het inrichten van de juiste technieken en processen.

Lees artikel
Business

NextVPS: de beste VPS-server voor uw toepassing

14 juni 2018

U heeft een Wordpress website of Magento webwinkel en om deze zo optimaal mogelijk te laten functioneren bent u op zoek naar een eigen VPS-server die eenvoudig zelf te beheren is.

Lees artikel
Business

CloudVPS introduceert NextVPS

08 maart 2018

CloudVPS, een van de grootste Nederlandse onafhankelijke IaaS-providers, introduceert NextVPS, een nieuw, revolutionair virtual private server-portfolio (VPS). Dit wordt geleverd vanaf een technologisch hoogwaardige en hypermoderne Infrastructure-as-a-Service-dienst gebaseerd op het OpenStack-platform van CloudVPS.

Lees artikel
Business

Meltdown en Spectre update

22 januari 2018

In deze blogpost treft u informatie omtrent acties die u zelf kunt ondernemen en de acties die CloudVPS reeds heeft ondernomen om de risico's van de Meltdown en Spectre aanvallen te reduceren of te mitigeren.

Lees artikel
Business

Controleert u maandelijks de beveiliging van uw IT-omgeving?

07 december 2017

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat in 2016 één op de vijf bedrijven met tenminste 10 medewerkers in Nederland slachtoffer is geweest van een cyberaanval.  In de helft van de gevallen brengen dergelijke aanvallen kosten met zich mee voor extra bescherming van de ICT-systemen of herstelwerkzaamheden. Ook kan er zelfs sprake zijn van omzetderving.

Lees artikel
Business

CloudVPS lanceert Europees OpenStack IaaS-platform van de toekomst

14 september 2017

Lees artikel
Business

CloudVPS kiest Mirantis voor leveren van innovatief nieuw OpenStack IaaS-platform

17 juli 2017

Lees artikel

Pagina's