XLS zoekt Senior Developer en Senior System Admin

General

XLS zoekt een aantal getalenteerde collega's om aan ons immer groeiende team toe te voegen. Onze klanten en overige lezers van dit blog zijn in het verleden een goede bron van leads geweest dus wij willen graag weer een beroep op u doen.

Wij zoeken een senior in ons system administration team. Dit nieuwe teamlid zal aan de Linux en clustering kant gaan bijdragen. Je werkt met bekende partijen aan complexe oplossingen of implementeert nieuwe producten samen met onze development afdeling. Ook hier is project management ervaring en ervaring met het aansturen van collega's een pre.

We zijn hiernaast op zoek naar een senior developer met (project) management ervaring die mee wil helpen aan het uitbouwen van de meest geavanceerde cloud van Nederland. Deze nieuwe collega zal ook actief aan onze opensource projecten zoals OpenPanel meewerken.

De voorwaarden en doorgroeimogelijkheden zijn erg goed bij ons. Neem contact op via email als u of één van uw vrienden of bekenden interesse heeft. Als u iemand aanbrengt is er een significante beloning beschikbaar.