XLS en Microsoft actie voor developers en designers

General

Wij zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest onze Windows cloud uit te bouwen. Deze zomer zijn wij voor onze Windows-VPSen overgestapt op Hyper-V, wat tot een verdere verbetering van onze dienstverlening heeft geleid.

Het aantal Windows-VPSen is sterk toegenomen en deze virtuele servers worden nu voor veel verschillende toepasingen gebruikt. Met name developers en designers zijn een snel groeiende groep omdat wij hen flexibele en betaalbare high availability-omgevingen kunnen bieden. Tevens wordt ontwikkelen met ASP en .NET steeds gemakkelijker met tools zoals Visual Studio Professional. Wij hebben nu samen met Microsoft een actie voor deze doelgroep ontwikkeld.

Met de onderstaande actie kunt u op een voordelige manier onze cloud gebruiken voor de ontwikkeling en lancering van ASP of .NET projecten. Deze campagne zal ook op de relevante Microsoft-sites en via andere media bekend gemaakt worden..

De actie

  • U krijgt 6 maanden lang 50% korting op een Windows-VPS.
  • Het Windows OS zal hierbij geheel gratis zijn.
  • Hiernaast geven wij 70% korting op licenties voor Visual Studio Professional.

De Voorwaarden

  • moet een designer of developer zijn of de VPS voor de ontwikkeling of lancering van een nieuwe site of applicatie gaan gebruiken.
  • De maximale grootte van de VPS is een VPS 6 (12G RAM en 240G harde schijf)
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe virtuele servers.
  • Er is geen mogelijkheid voor een testperiode.
  • De VPS kan gewoon elke maand worden opgezegd. De prijs zal na 6 maanden automatisch verhoogd worden naar het normale niveau.

Meedoen

U kunt in ons bestelformulier aangeven dat u aan deze actie mee wilt doen en of u Visual Studio wilt bestellen. Vervolgens moet u in het opmerkingenveld bij de bestelling in 1 of 2 zinnen aangeven welk developmentproject u op de VPS zult hosten. U kunt hier ook aangeven dat u een designer of developer bent. Wij kunnen hiervan bewijs vragen. U kunt de aanvraag en de gevraagde informatie ook via een aparte mail naar sales doorgeven.

Neem contact op met sales als u vragen heeft over deze actie.

Wij hopen met deze actie onze partnership met Microsoft verder te versterken en weer vele nieuwe projecten, developers en designers in onze cloud te verwelkomen.