Weblog

door Carlos onder General | 4 comments

XLS aanbrengbonus nieuwe klanten naar 2 maanden

Als u een nieuwe klant bij XLS aanbrengt krijgt u vanaf nu twee maanden de omzet van deze nieuwe klant (exclusief software licenties). Tot nu toe was dit één maand maar wij willen mensen die ons in gedachten houden beter belonen.

Laat de nieuwe klant uw naam en/of klantnummer vermelden in het opmerkingenveld bij de bestelling. Vervolgens krijgt u de bonus als kortingssaldo of op uw bankrekening uitbetaald.

Comments (4)

Olaf zegt:

Hoi,
2 maanden is best okay. Ik ken andere bedrijven die zelf 3 maanden wachten. Hebben jullie plannen voor echt affiliatie links (die een cookie plaatsen).

Ik graag wat bezoeker van mijn blog doorverwijzen naar XLS, en dan werkt het meestal niet zo goed met een handmatige invoer (naam of klant nummer)

De meeste mensen kopen ook niet gelijk, dus wanneer deze een paar weken later naar de XLS site terugkomen zijn deze bezoekers mij vergeten. In dit geval heb ik een klant aanbevolen en krijg er niks voor :(

Lennard zegt:

Wij kunnen een code afspreken waarbij uw klanten ook nog 1 maand korting krijgen. Met deze code kunnen wij klanten die bij u vandaan komen herkennen. We nemen even per mail contact op.

Remco zegt:

Cool, jammer dat ik dit niet eerder wist.
1 klant al aangedragen (tijd geleden), bij de volgende laat ik ze het zeker doorgeven!

Ik neem aan dat je het geld dan pas krijgt na die 2 maanden ?

Lennard zegt:

Mail even sales dan krijg u de korting alsnog.

U krijgt de korting gelijk, als de vps in gebruik genomen is. Mensen gaan niet zo snel weg gelukkig :)

Laat een reactie achter

Commenting is not available in this channel entry.
VPS Bestellen
VPS Bestellen