Upgrade en prijsverlaging van schijfruimte

News

De afgelopen jaren hebben we de prijs van RAM en CPU verschillende keren verlaagd. Ook hebben we de hoeveelheid RAM en CPU in onze virtual-serverpakketten verhoogd.

Omdat de prijs van opslagruimte relatief constant is gebleven, zijn de harde schijven tot nu toe niet geüpgraded. Omdat we groter worden, wordt onze opslag goedkoper. Dit voordeel willen we graag aan onze klanten doorgeven. In de toekomst verwachten we dan ook verdere upgrades van de harde schijven.

Bestaande virtual servers

Extra aangeschafte schijfruimte voor een bestaande virtual server wordt meteen in prijs verlaagd. Ook verminderen we de omvang van de extra schijven waarvoor u betaalt met de extra schijfruimte van het bijbehorende VPS-pakket. Dus, als u momenteel een VPS 4 heeft met 100 GB aan extra schijfruimte, dan wordt dit op uw factuur een VPS 4 met 20 GB schijfruimte.

De grootte van de huidige virtual-serverpakketten wordt waar mogelijk geüpgraded. Op dit moment kunnen we daarvoor nog geen planning geven. Als u de schijfruimte nodig heeft, dan kunnen we virtual servers migreren naar een nieuwe cluster om de upgrade beschikbaar te maken. Neem contact met ons op wanneer uw schijfruimte tekortschiet, u nog niet geüpgraded bent en u naar een nieuwe cluster wilt migreren.

Nieuwe pakketten en prijzen

De nieuwe virtual-serverpakketten bevatten de volgende schijfgroottes.

VPS 1 20 GB HDD  
VPS 2 40 GB HDD  
VPS 3 80 GB HDD  
VPS 4 160 GB HDD  
VPS 5 320 GB HDD  
VPS 6 480 GB HDD  

Extra schijfruimte wordt ook in prijs verlaagd.

10 GB € 2,10  
20 GB € 4,10  
50 GB € 9,60  
100 GB € 18,00  
200 GB € 35,00  
500 GB € 80,00  
1000 GB € 135,00  

We hopen dat onze klanten dankzij deze upgrade nog efficiënter van onze infrastructuur gebruik zullen maken, en we kijken ernaar uit om in de toekomst meer upgrades aan te bieden. Als u vragen of opmerkingen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.