Uitbreiding van onmiddellijk op te leveren virtual servers

General
Windows-servers

Vanaf nu is het mogelijk om Windows-servers onmiddellijk op te leveren. Dit heeft iets langer geduurd dan bij de Linux-servers vanwege het extra werk dat nodig was voor het correct integreren van Hyper-V, de virtualisatietechnologie van Microsoft. Het onmiddellijk opleveren van Windows-virtual-servers is mogelijk voor alle klanten die bij het bestellen hun eerste factuur met iDEAL, creditcard of PayPal betalen.


Bestaande klanten die hun factuur binnen 30 dagen betalen

Nederlandse en Belgische klanten hebben de mogelijkheid om hun facturen binnen 30 dagen te betalen. Als u een virtual server onmiddellijk wilde laten opleveren, was het tot nu toe zo dat u de factuur meteen moest betalen. Als u ervoor koos om binnen 30 dagen te betalen, moest u wachten tot we de transactie gecontroleerd hadden. Vanaf deze week kunnen bestaande klanten met een goed betalingsgedrag direct beschikken over een nieuwe virtual server, ook wanneer ze 30 dagen hebben om hun eerste factuur te betalen. Wanneer u een order verstuurt, kunt u zien of u deze mogelijkheid heeft op het moment dat u in het factuur- en betaalscherm komt en u onderstaand informatievenster ziet.

We hopen dat we uw workflow met deze nieuwe verbetering kunnen vereenvoudigen. De volgende stap zal de implementatie van een API zijn.