Weblog

door Carlos onder VPS / Server Management | 0 comments

Traffic Stats in XLS Interface & Verandering traffic berekening

Uw traffic gebruik was tot nu toe alleen in ons monitoring programma N2 te volgen. Hier waren traffic limieten en het gebruik per contractsperiode echter moeilijk te zien. Dit hebben wij nu opgelost door deze cijfers met een fraaie graph engine in de XLS interface te verwerken.

* In de VPS tab staat vanaf nu de traffic-grafiek van een specifieke VPS.
* Als u meerdere VPSen heeft dan kunt u op de VPS Control tab uw geaggregeerde traffic en totale limiet vinden. Dit is dan het meest relevante overzicht omdat bij XLS alle beschikbare traffic over alle VPSen verdeeld mag worden.

Verandering traffic berekening

Omdat het moeilijk is om bij het optellen van meerdere VPSen rekening te houden met uit elkaar lopende contractsperioden veranderen wij vanaf nu de manier waarop wij het verbruik berekenen. Dit geldt ook voor klanten die een enkele virtual server afnemen.

Vanaf nu zullen wij al het externe verkeer gedurende een bepaalde kalendermaand bij elkaar optellen en vergelijken met de som van alle VPS limieten. Als een VPS gedurende de maand wordt afgenomen of verloopt dan telt de desbetreffende limiet evenredig mee met het aantal dagen dat de virtual server die maand online is.

Wij hopen u met deze nieuwe interface output en versimpelde traffic berekening een veel beter inzicht te geven in uw verbruikte en beschikbare dataverkeer.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Commenting is not available in this channel entry.
VPS Bestellen
VPS Bestellen