Nieuwe naam, huisstijl en voorwaarden

General

Met trots presenteren we u een volledig nieuwe naam en huisstijl. Daarnaast hebben we onze algemene voorwaarden helemaal herzien. Ook heten we u van harte welkom op de cloudvps.com-blog. Hier houden we u vanaf nu op de hoogte van interessante ontwikkelingen.

Nieuwe naam en huisstijl

Met ingang van vandaag gaan we verder onder de naam CloudVPS met een volledig nieuwe huisstijl. De reden voor deze verandering is dat onze nieuwe naam beter vertelt wat we zijn: de grootste cloudspecialist van Nederland. Toch zeggen we de naam XLS Hosting met enige spijt vaarwel omdat we deze jarenlang met trots hebben gebruikt.

Van nu af aan hebben we twee websites: een Nederlandstalige, cloudvps.nl, en een Engelstalige, cloudvps.com. Ook hebben we twee Twitter-accounts aangemaakt: @cloud_vps voor algemeen nieuws en @cloudvpsnetwork voor netwerkupdates en nieuws over ondersteuning. De taal die we gebruiken op onze blog en op Twitter zal vanaf nu het Engels zijn.


Nieuwe algemene voorwaarden

Ook is er een compleet nieuwe versie van onze algemene voorwaarden. Deze versie heeft een betere structuur dan de vorige, en er is speciale aandacht besteed aan privacyaspecten. De nieuwe voorwaarden zijn hier te vinden.

Indien u de nieuwe voorwaarden niet wenst te accepteren, dan kunt u ons dat binnen 30 dagen via e-mail laten weten. In dat geval zullen de oude voorwaarden op u van toepassing blijven.

We heten u van harte welkom op onze nieuwe site en blog, in de hoop u hier nog vaak te mogen begroeten, en we kijken uit naar eventuele opmerkingen of feedback.