Weblog

door Leon onder NewsVPS / Server ManagementVPS Case Studies | 0 comments

Nieuwe geoptimaliseerde Magento Image beschikbaar

Vanaf vandaag kunnen we de inmiddels negende versie van ons populaire Magento image beschikbaar maken. Deze versie bevat weer een aantal belangrijke updates systeemsoftware zoals PHP, MySQL, Apache, Direct Admin en CentOS.

De belangrijkste verandering is dat Varnish weer is toegevoegd. Varnish is een krachtige front-end cache die in versie 6 uit de image is verwijderd omdat de software nog niet goed genoeg samenwerkte met Magento. Dit is nu opgelost met de nieuwe versie van Varnish en de Magento plugin Turpentine. Als u deze plugin installeert dan zult u Varnish in combinatie met Magento kunnen gebruiken. Let op dat Varnish alleen te gebruiken is als er slechts één site op de geoptimaliseerde Magento image draait.

Back-end caching zal nog steeds verzorgd worden door de razendsnelle Redis cache. We zullen ook voor dit image een uur besteden aan het instellen van Redis en enkele database optimalisaties. Page Caching en andere geavanceerde Redis functies, het in gebruik nemen van Varnish en verdere analyses en optimalisaties kunnen door ons tegen een uurprijs worden verzorgd.

Extra aanvullingen voor ontwikkelaars zijn de beschikbaarheid van de Git client en de JpegTran server module voor image optimalisatie. U Kunt de nieuwe Magento image vanaf nu op onze site bestellen. Neem contact met ons op als u vragen heeft of als u een oudere image wilt updaten.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Commenting is not available in this channel entry.
VPS Bestellen
VPS Bestellen