Maak kennis met Ahsay - onze nieuwe back-upoplossing voor Windows

News

De afgelopen maanden hebben we een aantal back-uptechnieken voor Windows uitgeprobeerd en getest. De reden hiervoor is dat er een aantal nadelen kleefde aan onze huidige oplossing SyncBackPro. De belangrijkste tekortkoming van dit programma is dat het lastig was om alle mogelijke gegevens in het back-upschema op te nemen.

Na een uitgebreide selectie hebben wij besloten vanaf nu Ahsay aan te bieden. De belangrijkste voordelen van deze oplossing:

  • Back-ups worden gemaakt met behulp van de Volume Shadow Copy Service (VSS). Hiermee worden ook geopende bestanden in de back-up opgenomen.
  • Er wordt automatisch een dump van de database in de back-up opgenomen en vervolgens verwijderd.
  • Met het oog op 'Continuous Data Protection' kan de beheerder ervoor kiezen om verwijderde bestanden op te nemen in de back-up.
  • Er kunnen complete Exchangeservers worden geback-upt, en ook kunnen afzonderlijke e-mails worden teruggezet.
  • U kunt een volledige schijfimage van een server maken en dit opslaan op de back-uplocatie. Hiervoor heeft u een tweede schijf nodig die met de server is verbonden. CloudVPS-support kan uw image op de gewenste locatie plaatsen.
  • Handige, centrale webportal die fungeert als controlecentrum.
  • Optionele 128-bits-encryptie. Vergeet niet dat de sleutel op de doelserver moet staan wanneer er een back-up wordt teruggezet. Dat houdt in dat u de sleutel niet alleen op de server moet opslaan die wordt geback-upt.
  • Geavanceerde brandingopties zijn beschikbaar.

Vanwege de extra functionaliteiten, liggen de maandelijkse kosten van Ahsay iets hoger dan die van SyncBackPro. Ahsay kost EUR 7,50, tegenover EUR 4,50 voor SyncBackPro. Net als bij Ahsay heeft u een CloudVPS-back-upaccount nodig met voldoende ruimte voor uw back-ups.

Lees het volgende artikel in de Knowledge Base voor meer informatie over het installeren van dit product: https://www.cloudvps.nl/helpcenter/knowledge-base/ahsay-windows-backup-howto/.

Neem voor meer informatie contact op met sales.