Gratis Linux-VPS bij bètatest van SSD-cache

Business

Het afgelopen jaar zijn we bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe technologie om SSD-caching mogelijk te maken voor onze Linux-virtual-servers. Samen met het Laboratory for Virtualized Infrastructure, Systems, and Applications (VISA) van Florida International University hebben we gewerkt aan de ontwikkeling van dm-cache, een volledig nieuwe open source-caching-methodologie die opereert vanuit de Linux-kernel.

Help ons bètatesten!
Vorige week hebben we met dm-cache een succesvolle alfatest uitgevoerd. De bètatest begint in de komende dagen, en we willen graag dat u meedoet. Hiervoor stellen we aan iedere klant een gratis VPS 3 ter beschikking voor een periode van ten minste drie maanden. Gedurende deze periode kunt u de virtual server naar eigen inzicht gebruiken. In de testperiode zullen we echter wel een aantal failovertests houden, en bieden we niet de gebruikelijke garanties met betrekking tot uptime en gegevensintegriteit.

Als u wilt meedoen aan de test, stuur dan een e-mail naar sales@cloudvps.com. Geef in deze mail aan welke Linux-configuratie u wilt gebruiken, controlpanels zijn mogelijk. U ontvangt uw test-VPS waarschijnlijk binnen twee dagen nadat u zich heeft aangemeld.