Weblog

door Rosco onder VPS Case Studies | 0 comments

Een hartelijk welkom aan de nieuwe Exact Software-site op het CloudVPS-platform

Graag feliciteren we onze klant Exact Software met hun nieuwe Nederlandse website, die begin vorige week online is gegaan. Exact is een vooraanstaande internationale aanbieder van online en offline bedrijfssoftware. Met ieder jaar miljoenen bezoeken van nieuwe en bestaande klanten is de Nederlandse website erg belangrijk voor Exact. De nieuwe versie heeft een nieuwe opmaak en is een combinatie van de voormalige sites exactonline.nl en exact.nl. De nieuwe site bestaat uit 521 normale pagina's en vele duizenden dynamisch gegenereerde pagina's.

Niet alleen is de site visueel aantrekkelijker en gemakkelijker te gebruiken, ook zijn er belangrijke technische verbeteringen doorgevoerd. Er is een nieuwe cluster van negen virtual servers geconfigureerd. Deze virtual servers bevinden zich in twee datacenters en de cluster blijft werken wanneer een van deze datacenters uitvalt. Zo kan tegemoet worden gekomen aan de extreem hoge uptime-eisen van Exact. Ook maakt de site gebruik van memcached om de snelheid te verhogen.

De laatste maanden hebben we met Exact gewerkt aan het voorbereiden van infrastructuurelementen van de nieuwe installatie. Vorige week werd de cluster grondig getest en de uiteindelijke ingebruikname van de nieuwe site verliep zonder downtime.

Ebo Eppenga, Senior Marketing bij Exact en verantwoordelijk voor de lancering van de nieuwe site, zei het volgende:
“We zijn zeer tevreden met onze nieuwe site en de ingebruikname ervan. Dankzij een goede voorbereiding en de nauwe samenwerking met onze provider CloudVPS hebben we een complexe, zeer snelle omgeving opgezet, die probleemloos in gebruik is genomen.”

We danken Exact voor de plezierige samenwerking en kijken ernaar uit om in toekomst met ze samen te werken aan andere projecten.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Commenting is not available in this channel entry.
VPS Bestellen
VPS Bestellen