CloudVPS werkt samen met Rotterdam Internet Valley

General

CloudVPS is gevestigd in Rotterdam en wil in deze stad graag een innovatieve internetsector stimuleren. Om dit doel te bereiken zijn wij een samenwerking aangegaan met Rotterdam Internet Valley. Hierdoor kunnen klanten die uit de regio Rotterdam komen gratis coaching krijgen en contacten en inspiratie opdoen.

R-IV is een project dat als doel heeft om de Innovatieve Internet sector in Rotterdam (inter) nationaal op de kaart te zetten ("Silicon Valley aan de Maas") en Rotterdamse Internet ondernemers versneld te laten groeien. Hiervoor biedt R-IV business coaching aan en de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiende community van ambitieuze Rotterdamse Internet ondernemers. Binnen de Rotterdam Internet Valley community krijg je als ondernemer de gelegenheid om in een vertrouwde omgeving je ideeen, vragen en kennis te delen met andere ondernemers die in dezelfde fase zitten met hun bedrijf als jij. Er zijn ook coaches beschikbaar, deze R-IV coaches zijn ondernemer of ondernemer geweest, hebben ieder een eigen expertise, en weten ondernemers te inspireren tot nieuwe gedachten.

De betrouwbare techniek van CloudVPS en de inspiratie en versnelling in de bedrijfvsoering van R-IV vormen samen een sterke combinatie om je bedrijf sneller succesvol te maken. Om in aanmerking te komen voor deelname aan Rotterdam Internet Valley moet je bedrijf niet ouder zijn dan 4 jaar, een nieuw Internet concept in de markt zetten en vooral de ambitie hebben om snel te groeien. Als je jezelf herkent in dit profiel? Neem dan contact op met Peter Arkesteyn van Cloud VPS of Natasha Gosteva van Rotterdam Internet Valley voor een kennismakingsgesprek.