CloudVPS overgenomen door Nederlandse provider IT-Ernity

Business

De Nederlandse Internet Service Provider IT-Ernity heeft alle aandelen van CloudVPS overgenomen.

Met deze acquisitie wordt CloudVPS onderdeel van een groep die onze groei zal ondersteunen en nieuwe initiatieven mogelijk zal maken. IT-Ernity verkrijgt met deze overname de nummer één Nederlandse publieke cloud en Europa’s eerste publieke OpenStack platform.

Wat betekent dit voor onze klanten

CloudVPS wordt de public cloud divisie van de IT-Ernity groep en zal haar eigen merkidentiteit behouden.

Er zijn geen veranderingen aan de team-structuur gepland, behalve dat plannen om extra mensen voor de support desk aan te nemen en een account management team op te zetten zullen worden versneld.

Er zijn ook geen plannen om onze voorwaarden te veranderen of onze prijzen te wijzigen, behalve dat wij door willen gaan met het reduceren van onze prijzen over tijd. Omdat IT-Ernity een Nederlands bedrijf is met een sterke privacy commitment zullen wij de privacy garanties kunnen leveren waar u aan gewend bent.

De aquisitie betekent ook dat onze klanten toegang krijgen tot nieuwe diensten zoals private cloud diensten, managed services, en dedicated connectiviteit.

Over IT-Ernity

IT-Ernity biedt een uitgebreide selectie van hosting oplossingen, van 'fully managed' oplossingen tot zelf en semi gemanagede publieke cloud diensten. Het bedrijf biedt ook shared hosting diensten en secure dedicated connectivity via xDSL en fibre. Na de aquisitie van CloudVPS bedient het bedrijf een divers en groeiend klantenportfolio van meer dan 46.000 klanten in Nederland en Europa.

Bedankt!

Wij willen al onze klanten bedanken voor hun support over de laatste jaren en kijken ernaar uit om met hen te blijven werken als onderdeel van de IT-Ernity familie.

Email of bel ons als u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht.

Lennard Zwart
CEO
CloudVPS