Weblog

door Sander onder BusinessVPS Case Studies | 0 comments

Case Study: cloud oplossing voor zorginstelling PerspeKtief met partner Avantage

Wij werken graag samen met resellers en integrators om private clouds en andere diensten aan bedrijven te leveren. Eén van de partners waar wij al meerdere sucessvolle projecten mee uitgevoerd hebben is Avantage. Vorig jaar hebben wij een bijzonder interessant traject met hen doorlopen toen de zorginstelling PerspeKtief in 2012 besloot om haar ICT omgeving voor 18 locaties in de cloud onder te brengen.

Avantage en CloudVPS werkten vanaf het begin goed samen om een optimale offerte te leveren met een voordelige kostprijs per werkplek. Na het verkrijgen van de opdracht is er razendsnel een cluster van 16 virtuele servers en een eigen verbinding opgeleverd. Avantage heeft deze met ondersteuning van CloudVPS ingericht en vervolgens binnen een dag de migratie naar de nieuwe omgevingen uitgevoerd.

Download hier de volledige case study (pdf).

Als u een serieuze reseller, consultant, systeembeheerder of integrator bent en u zoekt een cloud provider die goed met u meedenkt en een stabiel platform heeft dan werken wij graag met u. Lees meer over de mogelijkheden of neem contact op met sales.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Commenting is not available in this channel entry.
VPS Bestellen
VPS Bestellen